Αθλητισμός

Τα «Αλεξάνδρεια» διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς

Το καθιερωμένο «γκραν-πρι» κλασικού αθλητισμού με την επωνυμία «Αλεξάνδρεια» διοργανώνει η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς, η οποία έχει μακροχρόνια παράδοση στον κλασικό αθλητισμό, τόσο στην διοργάνωση και διεξαγωγή σημαντικών αγώνων στίβου, με πανελλήνιες και διεθνείς συμμετοχές, όσο και στην ανάδειξη σημαντικών αθλητών.
Την φετινή χρονιά συνεχίζεται αυτή η προσπάθεια με την διεξαγωγή του εν λόγω «γκραν πρι» την προσεχή Τετάρτη 4.6.14 στο δημοτικό στάδιο Εδεσσας.
Τα «Αλεξάνδρεια» αποτελούν το σπουδαιότερο από τα «γκραν πρι» που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ. Είναι ενταγμένα στο επίσημο αγωνιστικό πρόγραμμα (καλεντάρι) του ΣΕΓΑΣ με συμμετοχές πρωταθλητών του στίβου από όλη την Ελλάδα και ενδεχομένως από το εξωτερικό. Τα «Αλεξάνδρεια» εκτός του πανελληνίου χαρακτήρος των, αποτελούν βασικό αγώνα γιά την επιλογή των αθλητών, οι οποίοι θα στελεχώσουν την εθνική ομάδα στίβου και τέλος εντάσσονται στους αγώνες-κριτήριο γιά την υπέρβαση ορίων συμμετοχής σε παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διοργανώσεις στίβου.
Τα ανωτέρω καταδεικνύουν το πόσο σημαντικό είναι το «γκραν πρι» «Αλεξάνδρεια» γιά τον πανελλήνιο κλασικό αθλητισμό και πόσο τιμητική είναι η διοργάνωσή τους από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς.

Περισσότερα

Αβεβαιότητα… από την μέση και κάτω!

Στις τέσσερις αγωνιστικές ημέρες, που απομένουν, έξι ομάδες είναι εκτεθειμένες στο θεωρητικό ενδεχόμενο να «μπλέξουν» στους αγώνες διαβάθμισης για την […]

Δείτε ακόμα

Φωτοσχόλιο

Μετά την εκλογή Συμπαραστάτη του δημότη και της επιχείρησης στο δήμο Παιονίας