Αθλητισμός

Ενθαρρυντική η «παρθενική» εμφάνιση Α.Αλέρου στο 800άρι

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 12.5.18 στις εγκαταστάσεις του σταδίου “Ανθή Καραγιάννη” της Καβάλας η β’ φάση του ομίλου των διασυλλογικών πρωταθλημάτων ανδρών και γυναικών για τα σωματεία της Πέλλας , του Κιλκίς και των νομών Σερρών, Καβάλας, Δράμας, Ροδόπης & ‘Εβρου.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς συμμετέσχε στους αγώνες με τέσσερις αθλητές & αθλήτριες με απολογισμό ένα αργυρό μετάλλιο και να πετύχουν οι αθλητές του δύο όρια πρόκρισης για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.

Ο μόλις 16 ετών Αλέξανδρος Αλέρου στην πρώτη του συμμετοχή στα 800 μ σε διοργάνωση κατηγορίας ανδρώ, κατάφερε να ανέβει στο δεύτερο σκαλοπάτι του βάθρου με επίδοση 2’01”70 που είναι και ατομική του και έδειξε πως πολύ σύντομα θα τρέξει σε χρόνους κάτω από δύο λεπτά.

Εντυπωσιακή όμως η εμφάνιση και της Σωτηρίας Καζαντζίδου που με καλύτερη βολή στα 42,41 μ στον ακοντισμό συνέτριψε την ατομική επίδοση (38,10 μ από πέρυσι) και υπερέβη το όριο για το Πανελληνιο πρωτάθλημα . Η ίδια αθλήτρια με επίδοση 10,20 μ στη σφαιροβολία κατέκτησε την 4η θέση προσφέροντας βαθμολογικά στην ομάδα του ΓΑΣΚ.

Στα 200μ των γυναικών η κορασίδα Αναστασία Καλογιαννοπούλου με 28”44 κατάφερε να βαθμολογηθεί σε ένα πολύ υψηλού επιπέδου αγώνα, ενώ πολύτιμες εμπειρίες απέκτησε η επίσης κορασίδα Μαρία Καλφοπούλου που σημείωσε 30”09 σημειώνοντας νέα ατομική επίδοση.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα