Αθλητισμός

Αξιοπρόσεκτη η παρουσία της Τόλμης στα πανελλήνια πρωταθλήματα Α-Γ


Αξιοπρόσεκτη υπήρξε η παρουσία της Τόλμης Κιλκίς στα πανελλήνια πρωταθλήματα τεκβον-ντο ανδρών και γυναικών, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο 28.2 και την Κυριακή 1.3.15, στο κλειστό γυμναστήριο Κανήθου Χαλκίδας.
Ο σύλλογος του Κιλκίς συμμετέσχε με τέσσερα στελέχη, των οποίων ο απολογισμός ήταν ένα μετάλλιο και τρεις θέσεις πρώτης οκτάδας.
Ειδικότερα, η Βαλσάμω Καϊκη κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 52 κιλών, ενώ τιμητικές και αξιολογούμενες θέσεις πρώτης οκτάδας κατέλαβαν οι Χρήστος Δικαιοσυνόπουλος (68κ.), Ευθυμία Στεφανίδου (59κ.) και Μαρία Φουλεδάκη (73κ.).
Στους αγώνες έλαβαν μέρος περίπου τριακόσιοι αθλητές και αθλήτριες, και η ποιότητα τους κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα.
Τόσο ο πρόεδρος Παύλος Κουραλίδης όσο και ο εκπαιδευτής και προπονητής Γιώργος Λεμονίδης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους γιά την εμφάνιση και των τεσσάρων στελεχών του συλλόγου καθώς και την βούλησή τους να συνεχίσει αυτός το παραγωγικό και επωφελές γιά το κιλκισιώτικο τεκβον-ντο έργο του.
Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]

Σωματείο εργαζομένων νοσοκομείου Κιλκίς: «Εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με τρεις θανάτους»

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου εργαζομένων του γενικού νοσοκομείου Κιλκίς καταγγέλλει εσωτερική διασπορά Covid-19 σε ασθενείς της Παθολογικής κλινικής με […]