Αθλητισμός

Αξιόλογη παρουσία Καραγιάννη Ευρώπου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης εφήβων

Συμμετοχές τρεις, μετάλλια δύο, τιμητική θέση μία.

Σ’αυτό το “τρίπτυχο” συνοψίζεται η αξιόλογη παρουσία του Καραγιάννη Ευρώπου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πάλης εφήβων, οι αγώνες του οποίου, μαζί με αυτούς του αντιστοίχου των νεανίδων, διεξήχθησαν την Κυριακή των Βαΐων 17.4.22, στο κλειστό γυμναστήριο της Ομόνοιας Σερρών.

Ειδικότερα, ο αθλητής του συλλόγου του Ευρώπου Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 79 κιλά ελευθέρας πάλης, ενώ την ίδια επιτυχία σημείωσε ο Κωνσταντίνος Τσακνάκης στα 92 κιλά επίσης της ελευθέρας.

Στην επιτυχία του Κ.Τσακνάκη προσδίδει πρόσθετη αξία το ότι ανήκει ακόμη στην ηλικιακή κατηγορία παίδων, στο πρωτάθλημα, μάλιστα, της οποίας, την Κυριακή 3.4.22, στα Κάτω Πορρόϊα Σερρών, κατετάγη δεύτερος στην ίδια κατηγορία βάρους της ελευθέρας πάλης.

Τέλος ο Ευάγγελος Ζήλιος έχασε “στις λεπτομέρειες” την πρόκριση στην πρώτη τετράδα διεκδίκησης των μεταλλίων, καταλαμβάνοντας θέση στην δεύτερη.

Σε ανακοίνωση του Καραγιάννη Ευρώπου αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

“Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τον προπονητή Παύλο Κυριακίδη και τους αθλητές για τις επιτυχίες τους, οι οποίες έρχονται να επιβεβαιώσουν γιά μιάν ακόμη φορά, την σημαντική δουλειά που γίνεται στο σύλλογό μας.

Ευχαριστεί, επίσης, και τους φίλους του συλλόγου, που βρίσκονται πάντα δίπλα στους αθλητές μας”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συνάντηση με νόημα

Στην Αθήνα βρέθηκε την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου η υποψήφια βουλευτής Κιλκίς και δικηγόρος Καλλισθένη Πάκα και συναντήθηκε με τον συντοπίτη […]

Έφιππη Νέα Δημοκρατία

Μετά τις εκλογές του Ιουνίου 2023 είχα γράψει για τον μεγάλο κίνδυνο του Μητσοτάκη να μετατραπεί από μία σχετικά ικανοποιητική […]