Αθλητισμός

Αξιόλογη εμφάνιση Αίαντος σε αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων

Διεξήχθησαν το Σάββατο 4.4.15 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς οι αγώνες συνθέτων αγωνισμάτων (τριάθλων) των διασυλλογικών πρωταθλημάτων παμπαίδων β’ και παγκορασίδων β’ της ένωσης αθλητικών σωματείων ΣΕΓΑΣ Πέλλας-Κιλκίς.

Σε αυτούς έλαβε μέρος και ο Αίας Κιλκίς , τα στελέχη του οποίου πραγματοποίησαν απο αξιόλογες και ελπιδοφόρες μέχρι εξαιρετικές εμφανίσεις. Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:
Στους παμπαίδες την 1η θέση κατέκτησε ο Νίκος Καπράγκος και την 2η ο Νίκος Καπίδης ενώ το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Χρυσομαλλίδης του ΓΣ Μανδρών. Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν επίσης οι Ανδρέας Ζαχαριάδης (8ος), Αλέξανδρος Στόικος (12ος), Δημήτρης Παυλίδης (16ος) και Χαράλαμπος Ασλανίδης (22ος).
Στην κατηγορία των παγκορασίδων β’ η Δόμνα Γεωργιάδου μετά από καλή προσπάθεια και επιδόσεις κατετάγη 5η ενώ 7η ήταν η Ελένη Καραφουλίδου και 17η η Ελένη Χονδροπούλου.

Στις επι μέρους κατατάξεις ο Αίας Κιλκίς κατέλαβε δύο δεύτερες θέσεις καταδεικνύοντας έτσι την αγωνιστική άνοδο του και, επαληθέυοντας την σταθερότητα του στη φιλοσοφία της πρόταξης των μικρών κατηγοριών μέσω των εξειδικευμένων προπονητών που έχει το προνόμιο να διαθέτει, μακριά από πρόωρη εξειδίκευση και επιβαρύνσεις αναντίστοιχες της ηλικίας των παιδιών οι οποίες φέρνουν πρόσκαιρα αποτελέσματα αλλά έχουν και αβέβαιο μάλλον.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]