Αθλητισμός

Αιτήσης διαιτητών βοηθών και παρατηρητών διαιτησίας

Όλοι οι διαιτητές – βοηθοί διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας της ένωσής ποδοσφαιρικών σωματείων Κιλκίς, θα πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 7 μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α, αίτηση και διοριστήριο Κατάταξης προκειμένου να συμμετάσχουν στις διαδικασίες αξιολόγησης – κατάταξής τους σε κατηγορίες σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του κανονισμού διαιτησίας. Μαζί με την αίτηση, οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει να προσκομίσουν:

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ:
•Γνωματεύσεις από : Καρδιολόγο, και Οφθαλμίατρο.
•Αντίγραφο ποινικού μητρώου.

ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ:
•Γνωμάτευση από Οφθαλμίατρο.
•Αντίγραφο ποινικού μητρώο.
Από τις παραπάνω διαδικασίες εξαιρούνται όσοι συμμετείχαν στα Σεμινάρια Προεπιλογής Διαιτητών – Παρατηρητών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Όλοι οι Διαιτητές θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις και αθλητικές δοκιμασίες σύμφωνα με το άρθρο 22 του Κανονισμού Διαιτησίας. Οι αθλητικές δοκιμασίες θα πραγματοποιηθούν τη Τετάρτη 26 Αυγούστου 2015 στο Δ.Σ. Κιλκίς με ώρα έναρξης 18.30 μ.μ.. Οι δε γραπτές εξετάσεις θα γίνουν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α με ώρα έναρξης 13.00 μ.μ..

Όλοι οι Παρατηρητές θα υποβληθούν σε γραπτές εξετάσεις οι οποίες θα γίνουν το Σάββατο 29 Αυγούστου 2015 στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α με ώρα έναρξης 13.00 μ.μ..
Από τις παραπάνω διαδικασίες εξαιρούνται όσοι συμμετείχαν επιτυχώς στα Σεμινάρια Προεπιλογής Διαιτητών – Παρατηρητών της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο.

Όσοι δε λάβουν μέρος σε όλες τις παραπάνω διαδικασίες, σύμφωνα με τα άρθρα 21, 22, 25 & 26 του Κανονισμού Διαιτησίας, αποκλείονται αυτόματα από τη διαδικασία αξιολόγησης – κατάταξης σε κατηγορίες και συνεπώς δεν θα δύνανται να αγωνιστούν την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Η πρώτη συγκέντρωση των Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών της Ένωσής μας, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 31 Αυγούστου 2015 και ώρα 19:00 μ.μ., στα γραφεία επί της Β. Ρώτα 16α . Η παρουσία όλων είναι υποχρεωτική.

Σας κάνουμε γνωστό ότι, η ενημέρωση, των Διαιτητών – Βοηθών Διαιτητών και Παρατηρητών Διαιτησίας, για τις δραστηριότητες της Επιτροπής Διαιτησίας (ορισμοί, συγκεντρώσεις κλπ) θα πραγματοποιείται από το site της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, καθώς και από τους πίνακες ανακοινώσεων της Ε.Π.Σ. Κιλκίς και της Ε.Δ. Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Οι αγάπες… «πληγώνουν»

Πληροφορηθήκαμε από τον πρόεδρο του εργατικοϋπαλληλικού κέντρου Κιλκίς (ΕΚΚ) Τάσο Καπνίδη, ότι η άτυχη εργαζομένη στον δήμου Κιλκίς, η οποία […]

Συγχαρητήριο του «Μαχητή»

Το δημοσιογραφικό συγκρότημα του «Μαχητή» συγχαίρει θερμά την Χριστίνα Ζώτου από τον Καμπάνη: -Για τις άριστες κύριες και μεταπτυχιακές σπουδές […]