Αγροτικά

Υποβολή αιτήσεων γιά πρόγραμμα κατάρτισης του κέντρου «Δήμητρας»

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων των ενδιαφερομένων για την κατάρτιση και πιστοποίηση στις γνώσεις ορθολογικής χρήσης γεωργικών φαρμάκων στο Κέντρο «Δήμητρα» Κιλκίς.

Το κόστος συμμετοχής στην διαδικασία ανέρχεται σε 25 ευρώ όσο ακριβώς το προβλεπόμενο παράβολο του υπουργείου παραγωγικής ανασυγκρότησης περιβάλλοντος και ενέργειας.
Το πρόγραμμα κατάρτισης είναι διάρκειας 12 ωρών.

Μετά το πέρας των μαθημάτων θα ακολουθούν οι εξετάσεις πιστοποίησης γνώσεων στην αίθουσα πληροφορικής του κέντρου «Δήμητρα» Κιλκίς.
Οι ενδιαφερόμενοι παραγωγοί καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής τους στην διαδικασία, στις εγκαταστάσεις του κέντρου «Δήμητρα» Κιλκίς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στον προϊστάμενο του κέντρου «Δήμητρα» Κιλκίς Μαγδαληνή Οικονόμου στα τηλέφωνα 2341022673, 2341075381, 6976028433. Τις συμπληρωμένες αιτήσεις μπορούν να τις στέλνονται στο τηλεομοιότυπο (φαξ) 2341075382.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γ.Φλωρίδης: Επανέρχεται το αυτεπάγγελτο στη δίωξη στελεχών σε τράπεζες, ΝΠΔΔ και Δημόσιο

Την επαναφορά του αυτεπάγγελτου στη δίωξη των τραπεζικών στελεχών, των στελεχών των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και του Δημοσίου εξήγγειλε ο υπουργός Δικαιοσύνης Γιώργος Φλωρίδης. Η διάταξη, […]