Γενικά

Αισιοδοξία για ικανοποίηση του αιτήματος του δήμου Παιονίας γιά μη λειτουργία των πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο

Με την εισηγήτρια του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ, η οποία έχει επιφορτισθεί την υπόθεση που αφορά στην εξέταση ενστάσεων γιά την δημιουργία και λειτουργία διοδίων σε πάνω από τριάντα σημεία ανά την χώρα, με βάση την σχετική υπουργική απόφαση του 2017, είχε την Πέμπτη 25.2.21 ο νομικός εκπρόσωπος του δήμου Παιονίας Αλέξανδρος Πασιατάς.

Μία συνάντηση μοναδική στο είδος της, η οποία προέκυψε με πρωτοβουλία της εισηγήτριας γιά την παροχή διευκρινήσεων από πλευράς του κ. Πασιατά επί του αιτήματος του δήμου Παιονίας να μην λειτουργήσουν εν τέλει, όπως συμβαίνει εδώ και περίπου δύο μήνες, τα πλευρικά διόδια στο κόμβο του Πολυκάστρου.

Γεγονός που σηματοδοτεί την μοναδικότητα της περίπτωσης αλλά και το οποίο σηματοδοτεί την αισιοδοξία της προσφυγής, ότι το δίκαιο αίτημα του δήμου και των κατοίκων της περιοχής γιά την μη λειτουργία τους θα προκύψει από το ΣτΕ, όταν εκδικασθεί το αίτημα στις 20 Απριλίου.

Ίδωμεν, διότι λειτουργία διοδίων χωρίς σύγχρονο αυτοκινητόδρομο μόνον στην περιοχή μας θα έχουμε σε διαφορετική περίπτωση

Περισσότερα
Δείτε ακόμα