Αθλητισμός

Αξιόλογη εμφάνιση της Μ.Παντερμαλή του Αίαντος Κιλκίς στον κλειστό στίβο

Με τους αγώνες της ημερίδας κλειστού στίβου, που διεξήχθησαν το Σάββατο 25.1.14 στο υπόγειο γυμναστήριο του Αλεξανδρείου αθλητικού Μελάθρου Θεσσαλονίκης («Παλαί ντε Σπορ») ξεκίνησε η νέα χρονιά γιά το τμήμα κλασικού αθλητισμού

.
Ο σύλλογος εκπροσωπήθηκε επαξίως από την πολυσύνθετη αθλήτριά του Μαίρη Παντερμαλή, η οποία αγωνίσθηκε στην σφαιροβολία, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της γιά το πανελλήνιο πρωτάθλημα πεντάθλου κλειστού στίβου γυναικών, και κατετάγη πέμπτη με επίδοση 11.57 κοντά στην ατομική της (11.86).
Το αξιοσημείωτο είναι ότι η 20χρονη Παντερμαλή, που γυμνάζεται με τον Χάρη Μιναρετζή, έφτασε σε αυτήν την επίδοση με μόλις μία εξειδικευμένη γιά την σφαιροβολία προπόνηση, καθώς το βάρος της προετοιμασίας έχει «ριχθεί» στα «καλά» αγωνίσματά της (60κ. μετ’ εμποδίων, άλμα εις μήκος).
Οι αγώνες του πανελληνίου πρωταθλήματος κλειστού στίβου θα διεξαχθούν το σαββατοκύριακο 8 και 9.2.14 στο στάδιο Ειρήνης και Φιλίας του Πειραιώς.

Άλλες διοργανώσεις
Εξ άλλου, μεθαύριο ο Αίας θα συμμετάσχει σε ημερίδα κλειστού στίβου στα Σέρρας, ενώ την Κυριακή 23.2.14 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα