Αθλητισμός

Τα πήγαν πολύ καλά τα στελέχη του Αίαντος Κιλκίς στα πρωταθλήματα παμπαίδων και παγκορασίδων

Αξιόλογη υπήρξε η παρουσία του Αίαντος Κιλκίς στα διασυλλογικά πρωταθλήματα κλασικού αθλητισμού Κ.Μακεδονίας παμπαίδων και παγκορασίδων, οι αγώνες των οποίων διεξήχθησαν το Σάββατο 9.4.22, στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Σε ενημερωτικό δελτίο του συλλόγου για τις επί μέρους παρουσίες των στελεχών του αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

« … Και εκεί στελέχη μας έδωσαν το «παρών» και επέδειξαν ότι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα με τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Ειδικότερα τα αποτελέσματα των αθλητών και αθλητριών μας έχουν ως εξής:

– Τρίτος ο Χρήστος Σκαρλάτος στον δρόμο 80 μ. με νέα ατομική επίδοση 10.19 και πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Ακόμη, κατετάγη τέταρτος στο άλμα εις μήκος με επίδοση5,45 μ.

– Τέταρτος ο Γιώργος Παυλόπουλος στον δρόμο 1200μ. με 4.22

– Δέκατος έβδομος ο Ελευθέριος Τανάνης στον δρόμο 80μ.
– Πρώτη η Βασιλική Σαμολαδά στον πρώτο της αγώνα στο αγώνισμα της δισκοβολίας με 28,80μ. και πρόκριση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας. Ακόμη, Πέμπτη στην σφαιροβολία με επίδοση 8,90μ.

– Δεύτερη η Ελένη Βαφείδου στην σφαιροβολία, με επίδοση 9,79μ., και τρίτη στον ακοντισμό με επίδοση 27,69μ.

-Δεύτερη η Ελισάβετ Θεοδωρίδου στον ακοντισμό με 28,17μ.

Τα παιδιά προπονούν οι Αλέξανδρος Παυλίδη, Σωτήρης Τσιώτρας και Γιώργος Χαριτωνίδης.

Περισσότερα

Πνεύμα διεκδίκησης

Τα τελευταία χρόνια ακολουθούν ανοδική πορεία οι δείκτες απήχησης, συμμετοχής, διοργανωτικής επάρκειας και αγωνιστικής επιτυχίας όλοι οι αγώνες ορεινού δρόμου […]

Δείτε ακόμα

Ο Βλάσιος Γ. Σκορδέλης

Γεννήθηκε στην Στενήμαχο Ανατολικής Ρωμυλίας (Βόρεια Θράκη) το έτος 1830 και πέθανε στην Αθήνα το 1898. Μετά την αποφοίτησή του […]