Αθλητισμός

Σπουδαία νίκη της ομάδας κορασίδων Αίαντος Κιλκίς

Ο Αίας Κιλκίς υπήρξε ο μεγάλος νικητής του «ντέρμπυ» κορυφής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων, επικρατώντας εκτός έδρας του Μ.Αλέξανδρου Γιαννιτσών με 3-1 σετ.

Το κιλκισιώτικο συγκρότημα, παρά το εύλογο σε τέτοιους αγώνες άγχος, φανέρωσε μεγάλα αποθέματα αγωνιστικού πάθους, ψυχικής αντοχής και αποφασιστικότητας και, σε συνδυασμό με το «καθαρότερο μυαλό» στις κορυφώσεις της αγωνιστικής πίεσης, κατάφερε να ξεπεράσει ανώδυνα την σθεναρή και πείσμονα αντίσταση του ισαξίου γηπεδούχου και να φτάσει δικαίως στην νίκη.

Ο αγώνας δικαιολόγησε πλήρως τον χαρακτηρισμό του «ντέρμπυ», καθώς οι δύο ομάδες παρουσίασαν την ίδια «εικόνα» σε σχέση τόσο με τα καλά στοιχεία τους όσο και με τα μειονεκτήματά τους, σε μιάν ισορροπία σε «τεντομένο σκοινί» ιδίως στο δεύτερο και το τρίτο σετ.

Ο Αίας υπερίσχυσε «κατά τι» στις λεπτομέρειες τόσο στο πρώτο όσο και στο τέταρτο σετ, υπερπηδώντας το έως τώρα περισσότερο επικίνδυνο «εμπόδιο» στον «δρόμο» για την φάση διεκδίκησης του τίτλου.

Τα σετ:
20-25, 25-23, 25-27, 21-25.

Η σύνθεση:
Φούρα, Σοφ.Κώστογλου, Ναλμπαντίδου, Καντίδου, Ταντσοπούλου, Στ.Κώστογλου (αε), Γεωργιάδου, Σεχάι, Αν.Εμμανουηλίδου, Λαμπριανίδου, Μαχμουντάι.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα: Σάββατο 9.12.17, 16.00 Αίας Κιλκίς-ΓΑΣ Αλεξανδρείας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα