Αθλητισμός

Έδειξαν ότι ξέρουν …να «κολυμπούν στα βαθιά» οι κορασίδες του Αίαντος

Την νικηφόρο πορεία του στο πετοσφαιρικό πρωτάθλημα ΚΔ Μακεδονίας κορασίδων του Αίαντος Κιλκίς.

Υστερα από ένα συναρπαστικό αγώνα, με συνεχείς διακυμάνσεις απόδοσης και εναλλαγές στο προβάδισμα των σετ, το κιλκισιώτικο συγκρότημα επικράτησε εκτός έδρας του αντίστοιχου του ΓΑΣ Αλεξανδρείας με 3-2 σετ και έδειξε ότι μπορεί να «κυνηγήσει» με αξιώσεις τον αντικειμενικό σκοπό της κατάκτησης του τίτλου.

Το πιό σημαντικό γιά την ομάδα του Κιλκίς είναι ο χαρακτήρας και η αποφασιστικότητα που επέδειξαν στα δύσκολα οι παίκτρίες του, αρνούμενες να «υψώσουν λευκή σημαία» και όταν απώλεσαν διαδοχικώς το δεύτερο και τρίτο και όταν βρέθηκαν προς στιγμήν αρκετά πίσω στο ξεκίνημα του τετάρτου.

Η σφοδρή αντίδρασή τους είχε ως επακόλουθο την ανατροπή σ’ αυτό το σετ και εν συνεχεία άνετη κατάκτησή του ενώ το πέμπτο και καθοριστικό το γνωστό «τάι μπραίηκ» το μετέτρεψαν σε «μονόλογό» τους προσδίδοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στην κατάκτησή του και μαζί στην ούτως ή άλλωσς σημαντική νίκη.

Τα σετ:
23-25, 25-17, 25-21, 19-25, 4-15

Η σύνθεση:
Καντίδου, Κοτίδου, Ταντσοπούλου, Στ.Κώστογλου, Σοφ. Κώστογλου, Ναλπαντίδου (αε), Βουζίνα, Εμμανουηλίδου, Παπαδοπούλου, Γεωργιάδου, Λαμπριανίδου, Σεχάι.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα
Κυριακή 14.1.17, Πάνθεον Λιτοχώρου-Αιας Κιλκίς

Περισσότερα
Δείτε ακόμα