Επιτυχίες Αίαντος Κιλκίς σε δύο ημιμαραθωνίους

Αθλητισμός /

ΑΙΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Επιτυχής υπήρξε η συμμετοχή του Αίαντος Κιλκίς σε δύο αγώνες δρόμου μεγάλων αποστάσεων, που διεξήχθησαν την ίδια ημέρα, Κυριακή 9.3.14, σε Αθήνα και Δίον Πιερίας.
Στην Αθήνα διεξήχθη ο 37ος αγώνας δρόμου υγείας επί αποστάσεως 20.000 μ. με τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες να μην «ορθώνονται εμπόδιο» στην συμμετοχή άνω των 1.500 δρομέων.
Ανάμεσά τους ο πρωταθλητής του Αίαντος Γιάννης Παπαδόπουλος, που προσέθεσε άλλον ένα «κρίκο» στην μακρά «αλυσίδα» των επιτυχιών του, τερματίζοντας δεύτερος με 1.07,40.
Την προσεχή Κυριακή ο Κιλκισιώτης δρομέας θα αγωνισθεί στον 7ο ημιμαραθώνιο Καλαμπάκας-Τρικάλων «Θανάσης Σταμόπουλος».
ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΑΙΑΣ
Εξ άλλου, στον ημιμαραθώνιο στο Δίον ο Αντώνης Μηλιώτης τερμάτισε 47ος ανάμεσα σε 475 δρομείς, με επίδοση 1.31.42 βελτιωμένη κατά τρία λεπτά έναντι της προηγούμενης.
Στο πλαίσιο της ίδιας διοργάνωσης διεξήχθη και περιπατητικός αγώνας 10.000 μ., με τον Παναγιώτη Δούλδουρα να τερματίζει τέταρτος ανάμεσα σε τριακόσιους δρομείς και την Μαριλού Στάμου πρώτη μεταξύ των γυναικών.
Τέλος, στον αγώνα δρόμου ενός χιλιομέτρου γιά τις μικρές ηλικιακές κατηγορίες η Ραχήλ Νικολαϊδου τερμάτισε πρώτη στην κατηγορία ηλικιών γυμνασίου και η Δήμητρα Αρμουτσή τρίτη.
Μετά το πέρας των αγώνων οι αθλητές και ο προπονητής του Αίαντος Φίλιππος Μισαηλίδης επισκέφθηκαν το σημαντικό αρχαιολογικό μουσείο της περιοχής.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]