Αθλητισμός

Δύο χρυσά και ένα αργυρό κατέκτησε ο Αίας στο διασυλλογικό στίβου στην Δράμα

Την Κυριακή 22.4.18 πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα στίβου ΠΠ-Α΄- ΠΚ-Α΄ με απόλυτη οργανωτική επιτυχία από την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Κεντρικής Μακεδονίας στο δημοτικό στάδιο Γιαννιτσών.

Ο Αίας Κιλκίς συμμετείχε με έντεκα αθλητές και αθλήτριες όπου κατέκτησαν δύο χρυσά και ένα αργυρό.

Συγκεκριμένα ο Δημήτριος Παυλίδης χωρίς ιδιαίτερο συναγωνισμό, κατάκτησε την πρώτη θέση στο αγώνισμα της δισκοβολίας με επίδοση 55,80μ. αρκετά πίσω από την ατομική του επίδοση (61,74μ.) και την δεύτερη θέση στη σφαιροβολία σημειώνοντας νέο ατομικό ρεκόρ 13,54μ. με όριο και στα δύο αγωνίσματα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του.

Η Κατερίνα Λουκάκη κατάκτησε την πρώτη θέση στη σφυροβολία με επίδοση 34,96μ., ενώ στο ίδιο αγώνισμα ο Βασίλης Ναλμπαντίδης κατάκτησε την τέταρτη θέση με επίδοση 45,03μ. που του δίνει το όριο για τους πανελλήνιους ΠΠΑ΄ και ο Χρήστος Κυριαζίδης κατάκτησε την έκτη θέση με 29,22μ.

Την έκτη θέση επίσης κατάκτησε και ο Βαγγέλης Παυλίδης με επίδοση 34,55μ., στη σφαιροβολία ΠΚΑ΄ αγωνίστηκαν επίσης η Σοφία Γεωργιάδου όπου κατάκτησε την έβδομη θέση με 8,25μ. η Στεργιανή Χαλκίδου με επίδοση 7,07μ., η Ανδριάννα Αμουτζιόγλου με επίδοση 6,00μ. και η Εμμανουέλα Πετρίδου με επίδοση 5,96μ..

Επίσης συμμετοχές είχαμε και στα 80μ. ΠΚΑ΄με τις Καλλιόπη Σαλαβασίδου με επιδοση 12,20΄΄ και την Αναστασία Νεοφυτίδου με επίδοση 13,30΄΄.

Προπονητές στο αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου είναι ο Αλέξανδρος Παυλίδης, ο Χάράλαμπος Μηναρετζής και ο Σωτήρης Τσιώτρας.

Το διοικητικό συμβούλιου και οι προπονητές τους εκφράζουν τα συγχαρητήριά τους για την συμπεριφορά και αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι μικροί αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων και τους εύχονται καλή συνέχεια.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα