Αθλητισμός

Αγωνιστικές επιτυχίες του ΓΑΣΚ σε διοργανώσεις

Η αγωνιστική περίοδος για τον στίβο συνεχίζεται καθώς πλησιάζουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς είχε έντονη παρουσία την προηγούμενη εβδομάδα σε δύο διοργανώσεις, τον 2ο αγώνα ρίψεων “Γιάννης Φράγγογλου” και στα 12α Ζαχαριάδεια.

Στις Σέρρες την Τετάρτη 24.5.23 στους αγώνες αφιερωμένους στη μνήμη του προπονητή Γιάννη Φράγκογλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Αθανασία Νεπιενλίδου που αγωνίστηκε στην σφυροβολία της κατηγορίας Κ18.

Η νεαρή αθλήτρια είχε σταθερά αρκετά καλές βολές και καλύτερη επίδοση στα 29,41μ. δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να ρίξει ακόμα πιο μακριά.

Το Σάββατο 27.5.23 δόθηκε η συνέχεια για τον ΓΑΣΚ στα Ζαχαριάδεια στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Ο δρομέας του συλλόγου, Σάββας Χνιτίδης, έτρεξε στα 600μ. της κατηγορίας Κ16 και κατάφερε με μία πολύ καλή κούρσα να τερματίσει 2ος στην σειρά του και 4ος στο σύνολο σε χρόνο 1:33.00.

Αυτή η επίδοση του δίνει την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του μετά από την πρόκριση και στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια.

Οι αθλητές του Φίλιππου Μισαηλίδη μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Την ανάκληση της ΚΥΑ που υποχρεώνει τις επιχειρήσεις να επιστρέψουν στους παρόχους ενέργειας τις επιδοτήσεις ζητά το Επιμελητήριο Κιλκίς

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης απέστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστή Χατζηδάκη, τον […]

ΚΑΒΑΛΑ 1934 – ΝΕΕΣ ΚΑΒΑΛΕΣ 2024… 90 ΧΡΟΝΙΑ

Συμπληρώνονται φέτος ενενήντα (90) χρόνια, από τη γεωργική αποκατάσταση διακοσίων οικογενειών ανέργων καπνεργατών Καβαλιωτών στο δήμο Παιονίας στη περιοχή Πολυκάστρου (Νέες Καβάλες), […]