Αθλητισμός

Αγωνιστικές επιτυχίες του ΓΑΣΚ σε διοργανώσεις

Η αγωνιστική περίοδος για τον στίβο συνεχίζεται καθώς πλησιάζουν τα πανελλήνια πρωταθλήματα όλων των κατηγοριών.

Ο ΓΑΣ Κιλκίς είχε έντονη παρουσία την προηγούμενη εβδομάδα σε δύο διοργανώσεις, τον 2ο αγώνα ρίψεων “Γιάννης Φράγγογλου” και στα 12α Ζαχαριάδεια.

Στις Σέρρες την Τετάρτη 24.5.23 στους αγώνες αφιερωμένους στη μνήμη του προπονητή Γιάννη Φράγκογλου έκανε την πρώτη της εμφάνιση η Αθανασία Νεπιενλίδου που αγωνίστηκε στην σφυροβολία της κατηγορίας Κ18.

Η νεαρή αθλήτρια είχε σταθερά αρκετά καλές βολές και καλύτερη επίδοση στα 29,41μ. δείχνοντας ότι είναι θέμα χρόνου να ρίξει ακόμα πιο μακριά.

Το Σάββατο 27.5.23 δόθηκε η συνέχεια για τον ΓΑΣΚ στα Ζαχαριάδεια στο Καυτανζόγλειο στάδιο. Ο δρομέας του συλλόγου, Σάββας Χνιτίδης, έτρεξε στα 600μ. της κατηγορίας Κ16 και κατάφερε με μία πολύ καλή κούρσα να τερματίσει 2ος στην σειρά του και 4ος στο σύνολο σε χρόνο 1:33.00.

Αυτή η επίδοση του δίνει την πρόκριση για το πανελλήνιο πρωτάθλημα της κατηγορίας του μετά από την πρόκριση και στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια.

Οι αθλητές του Φίλιππου Μισαηλίδη μπαίνουν στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους ενόψει των πανελλήνιων πρωταθλημάτων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: “Κύριε Γκουντενούδη η ανεπάρκεια της διοίκησης σας είναι αποδεδειγμένη και καταχωρημένη στην συνείδηση των πολιτών

Αυτό δεν αλλάζει με την παραπληροφόρηση που επιχειρείτε συνέχεια. Στις 1 Σεπτεμβρίου του 2019 εσείς σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ παραδώσατε […]

Βασίλης Ρόκος: SOS των αστυνομικών για την μεταστέγαση του ΤΣΦ Παιονίας στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης

Με αντιπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κιλκίς συναντήθηκε ο ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Βασίλης Ρόκος, μετά το σοβαρό ζήτημα […]