Αγώνες παλαιμάχων διοργάνωσε ο Κιλκισιακός

Αθλητισμός /

Αγώνες παλαιάχων διοργάνωσε ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών Κιλκισιακού/Φίλων.
Οι αγώνες διεξήχθησαν την Δευτέρα 13.10.14 στο γήπεδο Παλαιού Αγιονερίου, με την συμμετοχή των ομάδων παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Εδεσσαϊκού, Μακεδονικού Θεσσαλονίκης και Κιλκισιακού και Φίλων, και με αυτούς ο σύλλογος του Κιλκίς τίμησε τον παλαίμαχο διαιτητή-αρχιδιαιτητή Βασίλη Λεγνωσίδη για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Οι ομάδες αγωνίσθηκαν μεταξύ τους από ένα ημιχρόνιο 40 λεπτών χαρίζοντας όμορφο θέαμα στους αρκετούς «τυχερούς» φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το αδιαμφισβήτητο ταλέντο τους, χάρηκαν τα παιχνίδια, προσπάθησαν με επιτυχία κάποιες φορές να κάνουν το «κάτι παραπάνω»…. «χάριν του θεάματος» και γενικώς το διασκέδασαν με τη ψυχή τους χωρίς να νοιάζονται ιδιαίτερα για τα αποτελέσματα των αγώνων. ΄Αλλωστε η διάχυτη ικανοποίηση που διέκρινε κανείς στα χαμογελαστά τους πρόσωπα, μετά την λήξη των αγώνων, ήταν η καλύτερη απόδειξη για την καλή διάθεση και την περισσή ενέργεια που διέθεταν. Για την ιστορία τα αποτελέσματα των αγώνων:
Μακεδονικός – Κιλκισιακός 1 – 1,
Εδεσσαϊκός – Μακεδονικός 0 – 0
Κιλκισιακός – Εδεσσαϊκός 0 – 1.
Οι διαιτητές Βασίλης Λεγνωσίδης, Νίκος Καραμουσαλίδης και Νίκος Καζακίδης υπήρξαν αλάνθαστοι και άφησαν απολύτως ικανοποιημένους τους αγωνισθέντες.
Η διοργάνωση, κατά γενική ομολογία, κρίνεται επιτυχημένη καθώς οι ομάδες παρουσιάστηκαν με αποστολές στις οποίες συμμετέσχαν αρκετά από τα «μεγάλα ονόματά τους», παλιές δόξες του ελληνικού ποδοσφαίρου που κατά καιρούς αγωνίσθηκαν στα «σαλόνια» της α΄ και β΄ εθνικών κατηγοριών. Στην ανάπαυλα των αγώνων απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις τόσο στο τιμώμενο πρόσωπο, τον Βασίλη Λεγνωσίδη, όσο και στις ομάδες. Με την λήξη των αγώνων προσφέρθηκαν από τους διοργανωτές και τα απαραίτητα ….σουβλάκια, για την αναπλήρωση των «χαμένων θερμίδων» από το αδιάκοπο τρέξιμο. Αποχωρώντας από το γήπεδο οι παλαίμαχοι έδωσαν «ραντεβού» για τις επόμενες συναντήσεις τους τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Το Δ.Σ. του συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και δημοσίως το Δ.Σ. του αθλητικού συλλόγου «Δόξα» Παλαιού Αγιονερίου για την παραχώρηση του εξαιρετικού γηπέδου τους καθώς και για την άψογη φιλοξενία. Τέλος θα ήθελε να ευχαριστήσει και τον επί πολλά χρόνια παράγοντα της Ε.Π.Σ. Κιλκίς Γιάννη Σιδηρόπουλο για τον συντονισμό της όλης διοργάνωσης.

Περισσότερα

Και με το «καρότο» και με το «μαστίγιο»

Παρά τους τόσους «κλυδωνισμούς», που υφίσταται το «οικοδόμημα» του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου εξαιτίας εσωτερικών ζητημάτων και της συνδυασμένης κρίσης των τελευταίων […]

Δείτε ακόμα