Αθλητισμός

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού και Πιερικού

Φιλικό αγώνα έδωσαν οι ομάδες παλαιμάχων των Κιλκισιακού/Φίλων και Πιερικού, την Δευτέρα 6.10.14, στο γήπεδο Μεταλλικού, στο πλαίσιο των αρίστων μεταξύ τους που διατηρούν εδώ και πολλά χρόνια. Οι παλαίμαχοι παρά την συνεχή βροχή προσέφεραν όμορφο θέαμα, χάρηκαν το παιχνίδι δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους και έφυγαν από το γήπεδο αγκαλιασμένοι επιβεβαιώνοντας το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι το μοναδικό άθλημα που δημιουργεί στενούς δεσμούς και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Το ισόπαλο αποτέλεσμα 3-3 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα αφήνοντας ικανοποιημένους τους συμμετάσχοντες και επιβραβεύοντας τις προσπάθειες τους.
Ο προπονητής των παλαιμάχων του Κιλκισιακού Θόδωρος Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε τους: Ζήση, Ιωαννίδη, Ζαφειρόπουλο, Παναγιωτίδη, Μορφίδη, Παπαδόπουλο, Κεσίδη Ζιάκα, Παντελίδη, Χονδροματίδη, Χατζόπουλο, Δημητριάδη, Σαχινίδη, Καραδήμο, Καρακίδη, Καλπάκη, Καρπούζη, Νικολαΐδη και Ρηγόπουλο.
Ο προπονητής των παλαιμάχων του Πιερικού Πέτρος Πουρπουτίδης χρησιμοποίησε τους: Παρουσιάδη, Κουτσικανίδη, Φωτιάδη, Αδαμόπουλο, Λιάπη, Καλαμπάκα, Πεΐδη, Δαδάκο, Ιορδανίδη, Παπαβασιλείου, Τσιτιρώκη, Παντελιάδη, Λιάγκα και Διαμαντόπουλο.
Ο Νίκος Καζακίδης έδωσε ρεσιτάλ διαιτησίας μοιράζοντας ακριβοδίκαια την «πίττα» και αφήνοντας ικανοποιημένους τους αγωνισθέντες.
Το βράδυ, της ίδιας μέρας οι οικοδεσπότες Παλαίμαχοι του Κιλκισιακού/Φίλων παρέθεσαν γεύμα στους φιλοξενούμενους τους στη γραφική ταβέρνα «Ξινό Νερό» του Μεταλλικού με τη συνοδεία της απαράμιλλης μουσικής και τραγουδιού του Κιλκισιώτη λυράρη Στάθη Πορφυρίδη αλλά και του τερματοφύλακα του Πιερικού Στάθη Παρουσιάδη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αναμενόμενο

Στα μέλη της κεντρικής επιτροπής του «ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία», που υπέβαλαν προσφάτως την παραίτησή τους από αυτήν, συμπεριλαμβάνεται και η […]

Ο… «γάμος» δεν θα γίνει!

Επειδή πολλά έχουν ακουσθεί γιά το ενδεχόμενο εμπλοκής της κατασκευαστικής εταιρίας «IΝΤΡΑΚΑΤ», λόγω του ότι η εν λόγω εταιρία ήταν […]