Αγιονέρι εναντίον …Αγιονερίου στον β’ γύρο του κυπέλλου Ε.Π.Σ.Κιλκίς

Υπό την «σκιά» της τραγικής απώλειας του 21χρονου τερματοφύλακα του Μακεδονικού Δροσάτου Δημήτρη Ιωαννίδη διενεργήθηκε την Δευτέρα 31.8.15 η κλήρωση των αγώνων του δευτέρου γύρου του κυπέλλου ΕΠΣΚ.
Ως γνωστόν, λόγω του θλιβερού αυτού γεγονότος, ο αγώνας του πρώτου γύρου μεταξύ Δόξας Γερακαριού και Μακεδονικού Δροσάτου θα διεξαχθεί σήμερα, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.
Από την κληρωτίδα προέκυψε το παραδοσιακό «ντέρμπυ» μεταξύ των δύο Αγιονερίων, Νέου και Παλαιού, των οποίων ο αγώνας ορίσθηκε γιά την Τετάρτη 9.9.15, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς, με ώρα έναρξης 5 το απόγευμα.
Όλοι οι άλλοι αγώνες θα διεξαχθούν το προσεχές σαββατοκύριακο, με ώρα έναρξης επίσης 5 το απόγευμα, ως εξής:
Σάββατο 5.9.15
Ποντιακός Ν.Σάντας-Μ.Βρύση
Ά.Παντελεήμων-Αλέξανδρος Κιλκίς
ΑΕ Πολυκάστρου-Ν.Γυναικόκαστρο
Εθνικός Αξ.-ΑΕ Πεδινού
Κιλκισιακός-Βαλτοτόπι
Ά.Πέτρος-Κοιλάδι
Κεντρικό-Εθνικός ΣΣΜ
Κυριακή 6.9.15
Κ.Απόστολοι-ΑΟΚ Πολυκάστρου
Αργυρούπολη-Πλαγιά
Άσπρος-Ανθόφυτο
Πευκόδασος-Βάθη
Δόξα Χέρσου-Βαπτιστής
Μ.Στέρνα-Κρηστώνη
Μεταλλικό-Πάικο Γουμένισσας
Γοργόπη-Γερακαριό ή Δροσάτο
Η κλήρωση των αγώνων του τρίτου γύρου θα διενεργηθεί την προσεχή Δευτέρα 7.9.15, στα γραφεία της ΕΠΣΚ, με ώρα έναρξης 7 το βράδυ.