Κοινωνία

Αισιόδοξα μηνύματα στον αγιασμό του Αγίου Τρύφωνα Γουμένισσας

Με αισιόδοξα μηνύματα για συνέχεια της δημιουργικής του διαδρομής, άνοιξε η αυλαία της πολιτιστικής περιόδου 2022-23, για τον πολιτιστικό σύλλογο “Άγιο Τρύφων” Γουμένισσας.

Η  νέα πολιτιστική περίοδος εγκαινιάστηκε την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα του συλλόγου,  με  τον καθιερωμένο αγιασμό, τον οποίο τέλεσε ο πάτερ Χρήστος Γραμματικός, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους καλή πολιτιστική περίοδο, με  υγεία και διαρκή αγώνα με υψηλούς στόχους.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Αστέριος Τάτσης παρουσίασε τους άξονες του προγράμματος για τη νέα χρονιά, που θέτουν στο επίκεντρο τη δημιουργική συνέχεια της αυθεντικής θρακιώτικης παράδοσης και ανέφερε πως ο σύλλογος ανοίγει την αγκαλιά του προς όλους τους κατοίκους της Γουμένισσας, και όχι μόνο, για τα τοπικά δρώμενα.

Με την ευκαιρία ανακοινώθηκε η έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του συλλόγου, πραγματοποιήθηκαν εγγραφές και ενημέρωση από τις χοροδιδασκάλους. Από την εκδήλωση δεν έλειψαν βέβαια και τα εδέσματα, που με μεράκι ετοίμασαν οι γυναίκες- μέλη του συλλόγου.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα