Αθλητισμός

Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε γιά την νέα περίοδο ο ΓΑΣΚ


Με τον καθιερωμένο Αγιασμό ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος γιά όλα τα τμήματα του ΓΑΣ Κιλκίς πλην κλασικού αθλητισμού, που ως χρονικώς πρώτο του συλλόγου πραγματοποιει από ιδρύσεώς του αυτήν την τελετή χωριστά.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 14.9.16 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς παρουσία του συνόλου των αθλητών και προπονητών και πλήθος διοικητικών και εξωδιοικητικών στελεχών και φίλων του συλλόγου.
ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΑΣΚ
Τον Αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος του ιερού μητροπολιτικού ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος Κουτρής, ο οποίος και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό με παραινέσεις προς τους αθλητές και την ευχή να ευοδώνονται οι προσπάθειες του συλλόγου.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος του συλλόγου Παναγιώτης Λαπατίνας, που εξέφρασε την πεποίθηση, ότι παρά την δυσμενή οικονομική συγκυρία και τις εξ αυτής δυσκολίες, ο σύλλογος θα συνεχίσει το δημιουργικο έργο του επ’ αγαθώ του κιλκισιώτικου αθλητισμού και της τοπικής κοινωνίας.

Περισσότερα

Να σκεφθούν τα παιδιά

Πρόκειται για κατ΄επανάληψιν διατυπωθείσα γνώμη και θέση της στήλης, όσον αφορά στην σχέση της τοπικής (αυτο)διοίκησης με φορείς του υψηλού […]

Δείτε ακόμα

Εφημερίδα… «αστέρων»

Το τελευταίο διάστημα η Θεσσαλονίκη λειτουργεί… σαν μαγνήτης, ως περιοχή ιδανική για γυρίσματα ταινιών παραγωγών του Χόλλυγουντ. Έτσι, συχνά πλέον […]