Γενικά

Ε.Αγαθοπούλου: Μήνυμα για τις πανελλαδικές εξετάσεις

Σήμερα ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις των μαθητών και μαθητριών της 3ης Λυκείου, σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο. Για τον λόγο αυτό αισθάνομαι την ανάγκη να τους ευχηθώ καλή επιτυχία από καρδιάς, στο δύσκολο έργο τους.

Το τέλος του σχολείου και οι πανελλαδικές εξετάσεις είναι ένας σταθμός στη ζωή μας, αλλά δεν είναι ούτε η αρχή ούτε το τέλος. Είναι ένας κύκλος της νεότητάς μας που κλείνει, για να ακολουθήσουν οι επόμενοι, τους οποίους, στην ηλικία των 18 ούτε που μπορούμε να φανταστούμε.

Για τον λόγο αυτό, δώστε τον αγώνα σας όσο καλύτερα μπορείτε, αλλά κρατήστε δυνάμεις και για τους επόμενους!

Διότι κάθε κεφάλαιο της ζωής μας έχει τις δικές του επιταγές, δυσκολίες, αλλά και ευχάριστες στιγμές. Διεκδικείστε ό,τι σας κάνει χαρούμενους και ολοκληρωμένους ανθρώπους και προσπαθήστε γι’ αυτό ακόμη και αν δεν ταιριάζει με τα επιβεβλημένα κοινωνικά πρότυπα.

Εμείς οι υπόλοιποι οφείλουμε να στηρίξουμε τα παιδιά στην προσπάθειά τους και να συμβάλλουμε ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να ζήσουν οι νεότερες γενιές με αξιοπρέπεια, όποιον δρόμο και αν έχουν επιλέξει.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους!

Περισσότερα

«Πρωτιά» υψηλών θερμοκρασιών – Κοντά στους τους 42 °C η θερμοκρασία σε Ηλιόλουστο και Γυναικόκαστρο

Συνεχίζονται οι καταγραφές υψηλών θερμοκρασιών από το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του meteo.gr / Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Η μέγιστη θερμοκρασία […]

Δείτε ακόμα

Τα αυτονόητα!

Διαβάζουμε τα δελτία τύπου που στέλνουν της τελευταίες ημέρες ο δήμος Κιλκίς και η περιφερειακή ενότητα Κιλκίς κάνοντας αναφορά στην […]