Τα «αετόπουλα» του Αετού Κιλκίς αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο την αγωνιστική περίοδο

Αθλητισμός /

Με …τον δικό του τρόπο αποχαιρέτησαν την αγωνιστική περίοδο 2014-15 τα «αετόπουλα» ….του Αετού Κιλκίς ήτοι οι μικροί καλαθοσφαιριστές και καλαθοσφαιρίστριες των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.
Η καθιερωμένη γιορτή λήξης περιόδου πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία το Σάββατο 13.6.15 στο νέο κλειστό γυμναστήριο Κιλκίς, παρουσία του συνόλου των αθλητών και πολλών γονέων και κηδεμόνων, αλλά και φίλων του συλλόγου.

ΑΕΤΟΣ
Η αρχή έγινε με σύντομο χαιρετισμό του προέδρου του συλλόγου Γιώργου Στεφούδη.
Ακολούθησαν διαγωνιστικά ομαδικά παιχνίδια από τα παιδιά του κάθε τμήματος, σε απολύτως εορταστική ατμόσφαιρα και με το «θερμόμετρο» του ενθουσιασμού …«στα ύψη».
Στην συνέχεια ομάδες παιδιών έπαιξαν σε συνθήκες αγώνα, καταδεικνύοντας το επίπεδο κατάρτισης που παρέχεται σ΄αυτά, χάρη σε κατάλληλα γιά κάθε ηλικία προπονητικά προγράμματα, που χαρακτηρίζουν και το ποιοτικό έργο το οποίο παράγεται στον σύλλογο.
Κατόπιν πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής επάθλων στα παιδιά, που διακρίθηκαν στα διαγωνιστικά παιχνίδια, Αννα Τσαγκαλίδου, Φώτιο Θεογιάννη, Ευστράτιο Ματθαίλη, Αλέξανδρο Στεφούδη και Βασίλειο Θεογιάννη, ενώ σε όλα ανεξαιρέτως τα παιδιά απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα.
Μετά την ολοκλήρωση της τελετής ο πρόεδρος του Αετού Γιώργος Στεφούδης προέβη σε ένα σύντομο διοικητικό και αγωνιστικό απολογισμό της χρονιάς, η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί ως χρονιά επανεκκίνησης του συλλόγου, με έμφαση στην ενίσχυση, ανάπτυξη και πρόοδο της υποδομής του και απαρχή μιάς διαδικασίας αγωνιστικής αναβάθμισης της ομάδας των ανδρών, ώστε σύντομα αυτή να καταστεί εκ νέου αξιόμαχη και ανταγωνιστική σε επίπεδα υψηλότερα από τα σημερινά.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με παράθεση μικρής δεξίωσης, με κεράσματα γιά μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα

Επανήλθε η Γιορτή Ποδοσφαίρου της ΕΠΣΚ – Τιμήθηκαν οι άνθρωποι της προσφοράς στον κορυφαίο θεσμό της Ένωσης

Παρουσία των εκπροσώπων των ποδοσφαιρικών ομάδων του νομού Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου 2023, στο κέντρο εστίασης […]

Δείτε ακόμα