Αθλητισμός

Αδελφοποιήθηκαν τα τμήματα στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και ΟΚΑ Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε την Μ. Τετάρτη 8.4.15, στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς η αδελφοποίηση των τμημάτων στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς και του ιστορικού ΟΚΑ Καβάλας με την επίσκεψη του ΟΚΑΚ στο Κιλκίς.

Η αποστολή του ΟΚΑΚ αποτελούνταν από σαράντα άτομα, αθλητές, προπονητές και γονείς με επικεφαλής την πρόεδρο του συλλόγου Κατερίνα Δράκου και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, που συνέθεσαν ένα πανηγυρικό «σκηνικό» στην εκδήλωση.

Αυτή ξεκίνησε με μια μικρή τελετή με την ομιλία του προέδρου του ΓΑΣ Κιλκίς Γιώργου Κωνσταντινίδη και της κ. Δράκου από πλευράς ΟΚΑΚ , παρουσία του αντιδημάρχου διοίκησης και οικονομικών του δήμου Κιλκίς Αιμίλιου Νικολαίδη. Ακολούθησε η ανταλλαγή συμβολικών δώρων μεταξύ των εφόρων των δύο προέδρων.

Ο πρόεδρος του ΓΑΣΚ καλωσόρισε γονείς , αθλητές και παράγοντες του ΟΚΑΚ, στην πρωτόγνωρη αυτή πρωτοβουλία, πραγματικά εντυπωσιασμένος από τον μεγάλο αριθμό και υποσχέθηκε να τιμήσει αυτήν τη νέα σχέση και να πραγματοποιήσει και ο ΓΑΣ Κιλκίς επίσκεψη στην Καβάλα.

Η πρόεδρος του ΟΚΑΚ, αφού ευχαρίστησε την ομάδα του ΓΑΣ Κιλκίς, διοίκηση, παράγοντες και αθλητές για την υποδοχή, τόνισε ότι αυτή η μέρα είναι ιστορική και θα μείνει χαραγμένη στο μυαλό των αθλητών του ΟΚΑΚ.

Ακολούθησε η προπονητική ημερίδα με τους αθλητές και τις αθλήτριες των δύο συλλόγων να χαίρονται τον συναγωνισμό δίνοντας υποσχέσεις για την συνέχεια της περιόδου στις αγωνιστικές κατηγορίες.

Στο τέλος, με πρωτοβουλία του “οικοδεσπότη” ΓΑΣ Κιλκίς παρατέθηκε μικρή δεξίωση με την οποία ολοκληρώθηκε η θερμή φιλοξενία της αδελφοποίησης

Περισσότερα
Δείτε ακόμα