Αθλητισμός

«Υπογραφή» ανωτερότητας του ΓΑΣΚ επί της Προσωτσάνης

Ήταν καταφανώς ανώτερος και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον νεανικό φιλοξενούμενο ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας, στον μεταξύ τους τελευταίο αγώνα του πρώτου γύρου του χειροσφαιρικού πρωταθλήματος β΄υποομίλου, βορείου ομίλου, α2 εθνικής κατηγορίας.

Η λήξη του βρήκε την ομάδα του Κιλκίς να σημειώνει την πρώτη φετινή άνετη νίκη της με 35-20, με αποτέλεσμα ημιχρονίου 17-10, ύστερα από αναμέτρηση με χαρακτήρα «δυνατής» προπόνησης γι’ αυτήν, με την τεχνική ηγεσία της να χρησιμοποιεί όλους τους διαθέσιμους παίκτες και να δίνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε όσους είχαν λιγότερο στους προηγούμενους αγώνες.

Το ουσιαστικό κέρδο υπήρξε η δηλωτική δυνατοτήτων σημαντικής προόδου εμφάνιση του 15χρονου Καρυοφύλλη.

Από εκεί και πέρα όλοι ανεξαιρέτως είχαν συνεισφορά στην επικράτηση, συμβάλοντας, επί πλέον στο να περάσει «απαρατήρητη» η απουσία του τραυματία πολύπειρου πλαγίου Δημάκη.

Η σύνθεση:

Βαφειάδης (Κοβλακάς), Κυπραίος, Α.Μαυρόπουλος, Αρ.Φαχουρίδης, Χρ.Μαυρόπουλος, Α.Γιαβασίδης, Δ.Γιαβασίδης, Α.Τοκατζόγλου, Ιλέρης, Καρβουνίδης, Σ.Φαχουρίδης, Καρυοφύλλης, Κ.Γρηγοριάδης.

Η επόμενη αγωνιστική ημέρα:
Σάββατο 27.11.21, 18.00, ΓΑΣ Κιλκίς-Ασπίδα Ξάνθης.Τα πλήρη αποτελέσματα
Β υποόμιλος

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας 35-20
Φοίβος Συκεών Θεσ.-Κύκλωπες Αλεξ. 36-21
Δεν αγωνίσθηκε η Ασπίδα Ξάνθης

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5η αγωνιστική)

1.Φοίβος Συκεών 4 135-86 7
2.ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 4 111-90 7
3.Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης 4 112-110 4
4.Ασπίδα Ξάνθης 4 97-116 2
5.ΑΟ Προσωτσάνης Δράμας 4 88-141 0

Η επομένη ημέρα (Σάββατο 27.11.21)
ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ-Ασπίδα Ξάνθης
Φοίβος Συκεών-ΑΟ Προσωτσάνης Δρ.
Δεν αγωνίζονται οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης

Περισσότερα

Απεδείχθη, ότι… χρειάζονται

Συγκαταλέγεται στα θέματα, στα οποία η στήλη κατά καιρούς αναφέρεται με αρνητικό σχολιασμό, καθώς από τότε, που ανέκυψε, συνεχίζει να […]

Δείτε ακόμα

ΛΑΝΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

(Στον υπέροχο φίλο μου Γιάννη Σαββόπουλο) Λαναράς ή λαναριτζής ήταν ο τεχνίτης που επεξεργαζόταν το προερχόμενο από το κούρεμα των […]