7η έκθεση εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις»

Πολιτισμός /

Από το καλλιτεχνικό σύνολο του Κιλκίς «Η πόλις» έγινε γνωστό, ότι η 7η έκθεση έργων εικαστικών Τεχνών, που είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, θα λειτουργήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο στην πρώην καπναποθήκη της «Αυστροελληνικής».

Στην σχετική ανακοίνωση γιά την θεσμική αυτή εκδήλωση αναφέρονται τα εξής:

“Με μεγάλη μας χαρά είμαστε σε θέση να επιβεβαιώσουμε την διεξαγωγή της 7ης έκθεσης εικαστικών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου «η πόλις».

Μετά από παύση ενός χρόνου λόγω της δύσκολης χρονιάς που προηγήθηκε, η καθιερωμένη, ετήσια έκθεση επιστρέφει στον όμορφο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής του δήμου Κιλκίς με την υποστήριξη και την αιγίδα του υπουργείου ​Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Το θέμα που διαπραγματεύονται φέτος οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες με πρωτότυπα έργα ζωγραφικής, φωτογραφίας, κολάζ, χαρακτικής κ.α. έχει τον τίτλο «καθημερινότητα».

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 30 Αυγούστου έως Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2020 στην Καπναποθήκη Αυστροελληνικής του δήμου Κιλκίς.

Η ώρα έναρξης των εγκαινίων της Δευτέρας 30 Αυγούστου θα είναι στις 8 το απόγευμα και οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης θα είναι 11 το πρωί εώς τις 2 το μεσημέρι και 7 το απόγευμα με 10 το βράδυ καθημερινά.

Θα χαρούμε να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.

(Για ζητήματα που αφορούν στην έκθεση μπορείτε να επικοινωνείτε με το «πόλις» στο e-mail: [email protected] και στα τηλέφωνα 23410 25111, 6972236609 και 6977300283)”.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η βασιλόπιτα του ΧΩΜΑ Κιλκίς

Ο αθλητικός σύλλογος ΧΩμάτινος Μηχανοκίνητος Αθλητισμός (ΧΩ.Μ.Α.) Κιλκίς απευθύνει κάλεσμα στα μέλη και σε όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού […]