Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικα κάλαντα στον Α.Βεργίδη από μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς

Παραδοσιακά χριστουγεννιάτικα κάλαντα, με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως κιθάρα, ποντιακή λύρα και μπουζούκι και ευχές για υγεία, ευημερία και ευτυχισμένο το 2023, άκουσε στο γραφείο του στο Διοικητήριο ο αντιπεριφερειάρχης περιφερειακής ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, από μαθητές και μαθήτριες των τριών τάξεων του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, τους οποίους/ες συνόδευαν οι καθηγήτριες Βικτωρία Διαμαντίδου και Σοφία Κοκοβίδου.

Ποντιακά και θρακιώτικα κάλαντα, αλλά και μελωδίες που πηγάζουν από τον πλούτο της ελληνικής μουσικής παράδοσης “γέμισαν” το Διοικητήριο και η γλυκύτητα των εφηβικών χρόνων ήταν αυτή που έδωσε το “έναυσμα” για περισσότερα χαμόγελα και αισιοδοξία.

Ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης συγκινημένος στο άκουσμα των χριστουγεννιάτικων μελωδιών, ευχήθηκε ό,τι καλύτερο στους νέους και τις νέες, την εκπλήρωση των προσδοκιών τους, υγεία, επιτυχίες και προσήλωση στους στόχους τους, για ένα καλύτερο αύριο.

«Οι νέοι και οι νέες μας, είναι το μέλλον του τόπου μας. Για εμάς, στην περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ήταν και είναι σημαντικό να αγωνιζόμαστε για να δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ,ώστε τα παιδιά να ακολουθούν τον “δρόμο” της προόδου» υπογράμμισε ο κ. Βεργίδης, ευχόμενος Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Η διαφορά… στο πατρώνυμο

Aνάμεσα σε αυτά, που προκάλεσαν εντύπωση στην πρόσφατη ανακοίνωση ονομάτων υποψηφίων για τις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Οκτωβρίου από πλευράς […]