Εκπαίδευση

Χριστουγεννιάτικη δράση του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς «Από τα παιδιά για τα παιδιά»

Οι δαιμόνιοι δημοσιογράφοι του Ομίλου «Δημοσιογραφία και Ψηφιακά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης» του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς οργάνωσαν φέτος και πραγματοποίησαν τη χριστουγεννιάτικη δράση «Από τα παιδιά για τα παιδιά».

Συγκεκριμένα έγιναν οι βοηθοί του Αϊ Βασίλη και μοίρασαν τις ευχές που αντάλλαξαν μεταξύ τους τα παιδιά της Β΄ τάξης όλων των Δημοτικών της πόλης μας!

Τριακόσιοι μικροί μαθητές ζωγράφισαν, ευχήθηκαν και έστειλαν την αγάπη τους σε συνομηλίκους τους που τώρα δεν γνωρίζουν, όμως μετά από μερικά χρόνια ίσως συναντήσουν στο Γυμνάσιό μας.

Ευχαριστούμε την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς για τη συμμετοχή τους και την άψογη συνεργασία τους, κυρίως όμως ευχαριστούμε και συγχαίρουμε όλα τα παιδιά που παίρνοντας πινέλα και χρώματα ζωγράφιζαν τον δικό τους μαγικό κόσμο, τον κόσμο της ελπίδας, της χαράς και της δύναμης ίσως γιατί, εμείς, οι μεγάλοι έχουμε καμιά φορά περισσότερο ανάγκη να βιώσουμε τα τρία αυτά συστατικά μέσα από τα μάτια και τα χαμόγελα των μικρών παιδιών.

Ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά με αγάπη, υγεία και ευημερία!

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Συμφέρει… τους πάντες

Δύο αντικειμενικούς σκοπούς είχε θέσει ο ΓΑΣ Κιλκίς γιά την χειροσφαιρική ομάδα του τις τελευταίες ισάριθμες περιόδους: Επάνοδο στην ανώτερη […]