Πολιτική

Υπεύθυνος προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιά όλη την Β.Ελλάδα ο Σ.Παραστατίδης

Με απόφαση του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη, επικεφαλής προεκλογικού αγώνα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ γιά όλη την Β. Ελλάδα ορίσθηκε ο νεοεκλεγείς βουλευτής Κιλκίς του κόμματος Στέφανος Παραστατίδης.

Παρατηρητές των πολιτικών τεκταινομένων στον χώρο του  εν λόγω κόμματος αναφέρονται σε συνεχή άνοδο του Κιλκισιώτη πολιτικού σ’ αυτόν, ως σοβαρού και αξιόπιστου στελέχους, “που χαίρει της εκτιμήσεως τόσο της ηγεσίας όσο και της βάσης του κόμματος”.

Υπενθυμίζεται, ότι η πορεία καταξίωσης του Στέφανου Παραστατίδη στον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ είχε ξεκινήσει μετά την ανασυγκρότηση του κόμματος από την αείμνηστη Φώφη Γεννηματά, η οποία είχε αναθέσει στον τότε νέο πολιτευτή από το Κιλκίς το αξίωμα του γραμματέα οργανωτικού.

Σε ό, τι αφορά στην απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη, οι ίδιοι παρατηρητές υποστηρίζουν, ότι στην λήψη της έπαιξε ρόλο η προεκλογική τακτική, την οποία εφάρμοσε ο Στέφανος Παραστατίδης στην εκλογική περιφέρειά του, τον νομό Κιλκίς, οδηγώντας το κόμμα στην δεύτερη θέση με εντυπωσιακή άνοδο του ποσοστού του.

“Στο Κιλκίς, το αποτέλεσμα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό, καθώς το ΠΑΣΟΚ είναι δεύτερο κόμμα με εμφατικό τρόπο, έχοντας ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά στη χώρα. Η Αλλαγή Παραδείγματος έγινε πράξη, θέτοντας το ιδεολογικό, πολιτικό και αξιακό πλαίσιο που έχει ανάγκη η πολιτική και βάζοντας τον πολίτη ξανά στο επίκεντρο.” είχε αναφέρει μετεκλογικά σε δήλωση του ο κ.Παραστατίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα