Πολιτισμός

Τρία βραβεία για την αυτοδιοργανωτική παράστασης της Τέχνης «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς»

Ναι! Μέσα από τον πολιτισμό επικοινωνούμε, μοιραζόμαστε, εξελισσόμαστε και βραβευόμαστε !!!!.

Με 3 βραβεία τιμήθηκε η παράσταση «ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ» της αυτοδιοργανωτικής θεατρικής ομάδας της Τέχνης στο 16ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Σάτιρας Ερασιτεχνικών Θιάσων «Μώμος ο Πατρεύς», που υλοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού καρναβαλιού 2024!

-Βραβείο Β γυναικείου ρόλου στην Ξανθίππη Κουλίδου για το ρόλο της Λένιας

-Βραβείο Σκηνοθεσίας και μοντάζ για το βίντεο που εστάλη στον Όμηρο Κοντό

-Βραβείο (4ο) καλύτερου σατιρικού 10λέπτου

Για 4η συνεχή χρονιά η αυτοδιοργανωτική θεατρική ομάδα της ΤΕΧΝΗΣ εκπροσώπησε  θεατρικά την πόλη μας, το Κιλκίς, ( διαδικτυακά μιας και το κόστος μετακίνησης ηθοποιών και σκηνικών είναι επαχθές για εμάς), και ξεχώρισε για άλλη μια φορά.

Τη φετινή χρονιά υπήρχαν 32 Υποψηφιότητες, από 29 ομάδες,εκ των οποίων 4 ελληνόφωνες από Βρυξέλλες.

Είναι τιμή για τη θεατρική ομάδα της Τέχνης Κιλκίς η βράβευσή της ανάμεσα σε πολλές ερασιτεχνικές ομάδες από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό (Αθήνα, Εύβοια, Κάλυμνος, Χίος, Λέρο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Μουδανιά Χαλκιδικής, Πάργα, Ρόδος, Λάρισα , Βρυξέλλες κ.α).

Οι «ΗΛΙΘΙΟΙ» παρουσιάστηκαν με μεγάλη επιτυχία τον Ιούνιο του 2023 στο θεατράκι της Τέχνης , ένα έργο δροσερό, γεμάτο χρώματα και χαρά, που το απόλαυσαν οι συμπολίτες μας.

Ευχαριστούμε πολύ τους διοργανωτές και την κριτική επιτροπή (Διονύση Βούλτσο, σκηνοθέτη-ηθοποιό, Συγκλητική Βλαχάκη, θεατρολόγο-εκπρόσωπο του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και Περικλή Βασιλόπουλο, σκηνοθέτη-ηθοποιό) για την τιμή και πολλά συγχαρητήρια στους βραβευθέντες!

Και του χρόνου με υγεία!

Περισσότερα

Στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς μεταφέρεται η έκθεση του Ιδρύματος της Βουλής των Ελλήνων ‘’Σήκω ψυχή μου!… Εικόνες και μουσικές των προσφύγων του ’22″

O δήμος Κιλκίς εγκαινιάζει μια πολύ αξιόλογη συνεργασία με το Ίδρυμα της Βουλής των Ελλήνων για τον Κοινοβουλευτισμό και τη […]

Δείτε ακόμα