Κοινωνία

Πλήρης επιστροφή Άθλου Κιλκίς σε… όλες τις δραστηριότητες

«Έχουμε γιά τα καλά ξαναμπεί στους ρυθμούς μας και αισοδοξούμε, όπως όλος ο κόσμος, ότι δεν θα ξαναβιώσουμε τα ίδια, και ότι όλος αυτός ο εφιάλτης, που ζήσαμε μέχρι πριν λίγο καιρό, θα μπει στα «συρτάρια» της Ιστορίας».

Έτσι ξεκινά η ανακοίνωση του Άθλου Κιλκίς με την ευκαιρία της επανενάρξεως των δραστηριοτήτων του συλλόγου, μετά την χαλάρωση των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του νέου κορωνοϊού.

Στην συνέχεια αναφέρονται τα εξής:

« … Εμείς στον Άθλο, ως έτοιμοι από καιρό, ‘ανοίξαμε τις αγκαλιές μας» και υποδεχθήκαμε και πάλι τους μικρούς μας φίλους, γιά να κάνουμε αυτό, που επί τόσα χρόνια ξέρουμε καλά να προσφέρουμε, δηλαδή να προσφέρουμε σε κατάλληλους χώρους αξέχαστες στιγμές ξενοιασιάς και ψυχαγωγίας, μαθαίνοντας και διασκεδάζοντας ταυτοχρόνως.

Και επειδή ίσως και εσείς να μην έχετε ήδη κάνει την αρχή … μην κάθεστε, και απλώς δηλώστε τη δική σας συμμετοχή, για να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας των ΚΔΑΠ Άθλου.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή δωρεάν μέσω ΕΣΠΑ στα ΚΔΑΠ Άθλος : https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN…/viewfor

Με το θερμόμετρο να «αγγίζει» τους 40 βαθμούς Κελσίου και την ζέστη να γίνεται ανυπόφορη, εμείς συνεχίζουμε στις σύγχρονες υποδομές μας τα μαθήματα μας στα παιδιά μας. Θέμα, αν μη τι άλλο, το Καλοκαίρι. Με διάθεση και αναζήτηση δροσιάς φτιάξαμε βεντάλιες, το απαραίτητο αξεσουάρ για τις ζέστες (τι άλλο θα μπορούσαμε άλλωστε να κάνουμε;). Και μετά την βεντάλια ένα δροσιστικό παγωτό και μία κρύα γρανίτα καρπούζι είναι ο απόλυτος συνδυασμός στον καύσωνα.

 

Ζωγραφίσαμε και φτιάξαμε τον ουρανό και την θάλασσα, φτιάξαμε κοχύλια και θαλάσσιες χελώνες και χταποδάκια. Μοναδικές δημιουργίες των παιδιών μας τα «μοδάτα» βραχιολάκια με πολύ χρώμα, που ανεβάζουν κατακόρυφα την καλοκαιρινή διάθεση. Όμως, το πλέον απολαυστικό έργο των μικρών μας φίλων ήταν η κατασκευή καραβιών που με επιμέλεια και προσήλωση δημιούργησαν μυρίζοντας ακόμη περισσότερο θάλασσα στις δομές των ΚΔΑΠ μας.

Δεν μένουμε, όμως μόνον, εδώ. Η μάθηση και η διασκέδαση θα συνεχισθούν στα ΚΔΑΠ του Άθλου και αυτές τις … θερμές ημέρες που διανύουμε. Οι ασφαλείς και κατάλληλες υποδομές μας είναι σε θέση να διαθέτουν την απαιτούμενη δροσιά, προσφέροντας στα παιδιά μας τις ενδεδειγμένες συνθήκες γιά να χαρούν, να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Γι’ αυτό σας καλούμε να γνωρίσετε και εσείς, όσοι επιθυμείτε ασφαλώς, τα ΚΔΑΠ του Άθλου Κιλκίς, δηλώνοντας το ενδιαφέρον σας είτε εξ αποστάσεως στην διαδικτυακή φόρμα:https://docs.google.com/…/1FAIpQLSc8mQQkoDQsPN…/viewform είτε καλώντας στα γνωστά τηλέφωνα μας 2341076305, 76465, 76416 / κινητά: 6942409447, 6937303974, 6984121826, είτε επισκεπτόμενοι τις δομές μας αυτοπροσώπως (21ης Ιουνίου 43, 25ης Μαρτίου 32, Περικλέους 20, 21ης Ιουνίου 1, στον οικισμό του Χέρσου Κιλκίς και στην Θεσσαλονίκη (Σταυρούπολη, Αμύντα 25 κοντά στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία).

Σας περιμένουμε».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα