Πολιτισμός

Νύχτες κινηματογραφικού Καλοκαιριού στο «Στέκι της Τέχνης», στο Μεταλλικό

«Στέκι» και του κινηματογράφου γίνεται για όλο το Καλοκαίρι το «Στέκι της Τέχνης» στο Μεταλλικό, απέναντι από την πινακοθήκη του συλλόγου, σε μιάν εξόχως… «δροσιστική» πρόταση γιά ξεχωριστές βραδιές την … πιό ζεστή εποχή του χρόνου.

Ξεκινώντας με υπενθύμιση αποσπάσματος του χαρακτηριστικού γιά την περίσταση και «κλασικού» πλέον τραγουδιού του Λουκιανού Κηλαηδόνη, η σχετική ανακοίνωση της «Τέχνης» έχει ως εξής:

«Είναι κάτι νύχτες με φεγγάρι μες στα θερινά τα σινεμά,
νύχτες που περνούν, που δεν θα ξαναρθούν, μ’ αγιόκλημα και γιασεμιά
Τέτοιες νύχτες με φεγγάρι, με μυριάδες αστέρια, με μυρωδιές από αγιόκλημα και βασιλικούς, ελαφρό αεράκι από τα πλούσια φυλλώματα του διπλανού αλσυλλίου, κρύα μπυρίτσα, δροσερούς χυμούς και υπέροχες ταινίες σας υπόσχεται το θερινό σινεμαδάκι που ετοίμασε η «Τέχνη» για όλους τους «σινεφίλ».

Διότι, είναι αλήθεια, ότι το Καλοκαίρι είναι απολύτως συνυφασμένο με το θερινό σινεμά, και τα θερινά σινεμαδάκια απολύτως συνυφασμένα με ευωδιές, αναμνήσεις, τραπεζάκια, ερωτικά ραντεβού, γέλια, κρυφά φιλιά, αγκαλιές, καλοκαιρινές φεγγαράδες!

Αυτό το Καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο «Στέκι της Τέχνης», στο Μεταλλικό, όπου θα σας περιμένουν οι πιό «τρελλές» κωμωδίες και τα πιό μυστηριώδη φιλμ με ψηφιακή εικόνα HD και ήχο «ντόλμπυ στέρεο».

Κι αν καταφέραμε να σας προσφέρουμε αυτές τις κινηματογραφικές «αποδράσεις», είναι επειδή υπήρξαν δύο κορυφαίοι χορηγοί, δύο εταιρίες που στάθηκαν δίπλα μας και έκαναν πράξη τα όνειρά μας.

Η εταιρία «Κλέεμαν» («Kleemann») και η εταιρία «Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια», που ανέλαβαν τα δυσβάστακτα γιά την «Τέχνη» κόστη κατασκευής της οθόνης προβολής. Η εταιρία «Kλέεμαν», με το έμπειρο, ευγενέστατο, φιλότιμο και καταρτισμένο προσωπικό της, ανέλαβε την κατασκευή του πλαισίου της οθόνης και την τοποθέτηση του, με προδιαγραφές ευρωπαϊκού κινηματογράφου, και η εταιρία «Ευρωπαϊκά Πλεκτήρια», που ανέλαβε την προμήθεια του γαλλικής προέλευσης μουσαμά προβολής, υψηλής ποιότητας, από τους καλύτερους του είδους, που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή προβολή.

Είναι τεράστια η ευγνωμοσύνη των ανθρώπων της «Τέχνης» στους δύο αυτούς μεγάλους χορηγούς μας, είναι μεγάλη η χαρά μας γιά την στήριξη τους.

Είναι μεγάλη η ευγνωμοσύνη μας και γιά όλους, όσους στάθηκαν πλάι μας, επιχειρηματίες, μέλη, φίλους.
Από τα βάθη της καρδιάς μεγάλο ευχαριστώ και ανοικτή μόνιμη πρόσκληση, να μοιραστούμε καλοκαιρινές βραδιές, γεμάτες ωραίες ταινίες.

Στις προβολές θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης του νέου κορωνοϊού, γιά την προστασία της υγείας όλων».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα