Αθλητισμός

Μαζική συμμετοχή στην 4η ποδηλατάδα του δήμου και της Κοινότητας Κιλκίς

Ποδηλάτες και φίλοι του αθλήματος δεν άφησαν να πάει χαμένη η ευκαιρία για μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο της πόλης.

Συμμετείχαν σήμερα το απόγευμα στο κοινό κάλεσμα του δήμου και της κοινότητας Κιλκίς και με τα ποδήλατά τους διέσχισαν μια σύντομη κυκλική διαδρομή στέλνοντας το μήνυμα της εναλλακτικής χρήσης του μεταφορικού μέσου στις καθημερινές μετακινήσεις μας, που είναι φιλικό στο περιβάλλον και ‘’κτίζει’’ επιπλέον έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Στην 4η ποδηλατάδα του δήμου Κιλκίς, η οποία εξελίσσεται σε έναν πετυχημένο αθλητικό θεσμό, ενταγμένο στα ‘’Ελευθέρια’’ του δήμου Κιλκίς, συμμετείχαν διακόσιοι περίπου αθλητές του ‘’Αετού’’, του ‘’Αίαντα’’, του ‘’Άθλου’’, του ΓΑΣΚ, της ‘’Κούπας’’ και φίλοι του ποδηλάτου.

Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν μετάλλια και αναμνηστικά διπλώματα συμμετοχής.

Ο δήμος και η κοινότητα Κιλκίς ευχαριστούν θερμά την Αστυνομική Διεύθυνση και το Τμήμα Τροχαίας Κιλκίς για τη συνεργασία τους στην ρύθμιση της κυκλοφορίας καθώς και το περιφερειακό τμήμα του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς για την πρόθυμη συμμετοχή του στην υποστήριξη της εκδήλωσης.

Περισσότερα

Πραγματικοί… «αστέρες»

Παρατηρώντας το πρόγραμμα τοπικής αθλητικής δραστηριότητας του τελευταίου διαστήματος καθώς και κοινωνικών ή πολιτιστικών εκδηλώσεων, που διοργανώνονται στον νομό, το […]

Δείτε ακόμα

Την ημέρα της Γυναίκας

Με την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου) συνέπεσε η επίσκεψη της υπουργού εσωτερικών Νίκης Κεραμέως στον νομό Κιλκίς. Δεν […]