Κοινωνία

Μήνυμα Γ.Φραγγίδη προς τους επιτυχόντες στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια προς τους επιτυχόντες μαθητές και μαθήτριες του νομού Κιλκίς που δίνοντας τον πρώτο δύσκολο αγώνα της ζωής τους, πέτυχαν τον στόχο τους να εισαχθούν στα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, βρισκόμενοι πλέον στην αφετηρία μιας επιτυχημένης σταδιοδρομίας.

Άξιοι πολλών επαίνων οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί που στήριξαν και προετοίμασαν τα παιδιά, σε μια σχολική χρονιά με δύσκολες συνθήκες φοίτησης και μελέτης, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η ανταπόκριση της Πολιτείας στις απαιτήσεις της φοιτούσας νεολαίας στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει να βρίσκεται στο βέλτιστο επίπεδο ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις σταδιοδρομίας των αποφοίτων των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων στην αγορά εργασίας, με προοπτικές εξόδου από την κρίση που διέρχεται η χώρα.

Απευθύνω μήνυμα ενθάρρυνσης προς τα παιδιά που δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους στο Πανεπιστήμιο, να συνεχίσουν να προσπαθούν ώστε να κατορθώσουν να υλοποιήσουν τα όνειρα τους.

Περισσότερα

Αλλαγή διοίκησης στο Πολυεθνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης

Τελετή παράδοσης – παραλαβής διοίκησης του πολυεθνικού κέντρου εκπαίδευσης επιχειρήσεων υποστήριξης ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ), στο στρατόπεδο Παπαθεοφίλου της Κρηστώνης πραγματοποιήθηκε το […]

Δείτε ακόμα