Κοινωνία

Ευχαριστήρια επιστολή του διευθυντή του 7ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς Χ.Σιμιτσή

Ευχαριστούμε την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς για τη δυνατότητα που έδωσε στους μαθητές του 7ου δημοτικού σχολείου Κιλκίς, να ενημερωθούν από τον αστυνομικό και εκπαιδευτή σκύλων Ηρακλή Συγγουρίδη, για τη σωστή συμπεριφορά απέναντι στα αδέσποτα σκυλιά, καθώς και για τις υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των δεσποζόμενων σκύλων, τόσο απέναντι στα ζώα τους όσο και απέναντι στην κοινωνία.

Επίσης ευχαριστούμε για τη μοναδική ευκαιρία που έδωσε στους μαθητές μας, να παρακολουθήσουν την επίδειξη του αστυνομικού σκύλου σε προσομοίωση εκτέλεσης του αστυνομικού του έργου.

Τέτοιες ενέργειες βοηθούν τους μαθητές να γίνουν υπεύθυνα άτομα σε ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως είναι αυτό των αδέσποτων σκύλων.

Ο Διευθυντής του Σχολείου
Χαράλαμπος Σιμιτσής

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Τον Κιλκισιώτη νέο διοικητή του 424 ΓΣΝΕ ταξίαρχο Α. Μιχαηλίδη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

Τον Κιλκισιώτη νέο διοικητή του 424 γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), στην Θεσσαλονίκη, ταξίαρχο Απόστολο Μιχαηλίδη επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς αντιπροσωπεία […]