Κοινωνία

Δεσμεύομαι και Σταματώ – Διαδικτυακή εκδήλωση για τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος

Με κεντρικό σύνθημα της φετινής ενημερωτικής εκστρατείας κατά του καπνίσματος “Δεσμεύομαι και Σταματώ’’ ο δήμος Κιλκίς και ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό και κυρίως τους νέους ανθρώπους να αντισταθούν στην απατηλή γοητεία της νικοτίνης και να μείνουν μακριά από μια συνήθεια που είναι εθιστική και βλάπτει σοβαρά την υγεία.

Τη Δευτέρα 31 Μαϊου, διεθνή ημέρα κατά του καπνίσματος, στις 12 έχει προγραμματιστεί διαδικτυακή εκδήλωση με τη συμμετοχή μαθητών από σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς.

Προσκεκλημένος ομιλητής είναι ο Δημήτρης Βλαχόπουλος, πνευμονολόγος, ο οποίος θα εστιάσει στις βλαβερές συνέπειες του καπνού αλλά και στα οφέλη από τη διακοπή του καπνίσματος.

Ο σύνδεσμος παρακολούθησης της εκδήλωσης είναι:

Join Zoom Meeting
https://us02web.zoom.us/j/6512200233?pwd=NTdpVFZEZTNVd2VSSEdxR0VjczdTdz09

Meeting ID: 651 220 0233
Passcode: 123456789

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Πόντιος και… δεν το «κρύβει»

Ήλθε γιά περιοδεία στον νομό ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και πρώην υπουργός Φίλιππος Σαχινίδης. Η αρχή έγινε από την […]

Τον Κιλκισιώτη νέο διοικητή του 424 ΓΣΝΕ ταξίαρχο Α. Μιχαηλίδη επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ

Τον Κιλκισιώτη νέο διοικητή του 424 γενικού στρατιωτικού νοσοκομείου εκπαιδεύσεως (424 ΓΣΝΕ), στην Θεσσαλονίκη, ταξίαρχο Απόστολο Μιχαηλίδη επισκέφθηκε εθιμοτυπικώς αντιπροσωπεία […]