Πολιτική

Δήλωση Γιώργου Φραγγίδη γιά της Πανελλαδικές εξετάσεις

Στο δύσκολο και επίπονο αγώνα που ξεκινήσατε σήμερα με τη συμμετοχή σας στις εξετάσεις  για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση σας συνοδεύουν η σκέψη  και η θετική  ενέργεια, καθώς οι ευχές μου για καλή επιτυχία.

Η προσπάθεια για την κατάκτηση ενός στόχου, μαζί με την επιθυμία για επιτυχία, αποτελούν το πιο σημαντικό βήμα για την εξέλιξη των ατόμων και την συλλογική πρόοδο της κοινωνίας μας.

Με πίστη στον εαυτό σας, αποφασιστικότητα και ψυχραιμία, είναι βέβαιο  ότι θα έχετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Δεν θα καθορίσουν όμως την πορεία της ζωής σας , και δεν αποτελούν μονόδρομο για την επίτευξη των στόχων σας. Ακόμη κι αν η προσπάθεια δεν θα είναι  επιτυχημένη, να θυμάστε ότι τα όνειρα και οι επιτυχίες δεν σταματούν και δεν τελειώνουν εδώ.

Καλή δύναμη  στις οικογένειές σας και στους δασκάλους σας που στέκονται δίπλα σας, βιώνοντας τα ίδια συναισθήματα, πολύτιμοι υποστηρικτές των προσπαθειών σας.

Εύχομαι ολόψυχα σε όλους σας   επίτευξη του στόχου που έχετε θέσει ο καθένας ξεχωριστά.

Γιώργος Φραγγίδης

Υπ.Βουλευτής  ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

 

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Εξέχουσα και επιτυχημένη

Νέα διάκριση γιά την Νατάσα Σωτηριάδου, καθώς η Εθνική Ασφαλιστική την βράβευσε ως εξέχουσα στον κλάδο ζωής της εταιρείας γιά […]