Γενικά

Αυτοψία αντιπεριφερειάρχη Α.Βεργίδη στις εργασίες εσωτερικής οδοποιίας στο νοσοκομείο Κιλκίς

Αυτοψία στις εργασίες αναβάθμισης της εσωτερικής οδοποιίας στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, οι οποίες περιλαμβάνουν ένα ευρύ πλέγμα παρεμβάσεων στο οδόστρωμα, πραγματοποίησε, σήμερα, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, μαζί με τον διοικητή του Γ.Ν. Κιλκίς Ιωάννη Ανδρίτσο, παρουσία του αναπληρωτή προϊσταμένου της Υπηρεσίας Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη.

«Η βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συμπολιτών μας είναι βασική μας προτεραιότητα» υπογράμμισε ο κ. Βεργίδης, αναφερόμενος στις εργασίες οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Αποκατάσταση εσωτερικής οδοποιίας Νοσοκομείου Κιλκίς». Επισήμανε δε, πως οι εργασίες κρίθηκαν απαραίτητες για την ενίσχυση της ασφάλειας στην κίνηση και μετακίνηση ασθενών, επισκεπτών, οχημάτων και ασθενοφόρων – εντός του χώρου του Γ.Ν.Κιλκίς, το οποίο δέχεται καθημερινά μεγάλο όγκο επισκεπτών.

«Η διοίκηση του Γ.Ν. Κιλκίς εκφράζει τις θερμές της ευχαριστίες προς την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα προς τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη, για την πολύτιμη συμβολή της στην εκτέλεση του έργου ασφαλτόστρωσης και αποκατάστασης της εσωτερικής οδοποιίας του Γ.Ν. Κιλκίς, αποκαθιστώντας με τον τρόπο αυτό προβλήματα που επί εικοσιπέντε έτη περίπου αντιμετωπίζονταν ελλιπώς και αποσπασματικά. Η ολοκλήρωση του έργου βελτίωσε την εικόνα του εξωτερικού χώρου και της οδοποιίας του Νοσοκομείου και αποκατέστησε προβλήματα κυκλοφορίας που χρόνιζαν και εμπόδιζαν την εύρυθμη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων», τόνισε ο διοικητής του Γ.Ν. Κιλκίς, Ιωάννης Ανδρίτσος.

Η σύμβαση υλοποίησης του έργου είχε υπογραφεί τον προηγούμενο μήνα (Μάιος 2023) από τον αντιπεριφερειάρχη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας “ΑΜΑΝΑΤΙΔΗΣ ΣΟΛΟΜΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ”. Πρόκειται για έργο αρχικού προϋπολογισμού 74.400,00 €, χρηματοδοτούμενο από την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και συγκεκριμένα την περιφερειακή ενότητα Κιλκίς, η οποία διέθεσε τους απαραίτητους πόρους για την χρηματοδότηση των εργασιών από το Πρόγραμμα Κεντρικών Αυτοτελών Πόρων (ΚΑΠ).

Οι εργασίες αφορούσαν στη συντήρηση και αποκατάσταση, καθώς και τη διαγράμμιση των τμημάτων που θα συντηρηθούν πέριξ του νοσοκομείου Κιλκίς.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα