Η σχέση με τον δήμο Παιονίας

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Συγκλονισμένη παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα η ελληνική κοινή γνώμη την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Και ενώ οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να συλλάβουν τους δύο, αλλοδαπούς, κατά πάσα πιθανότητα, δράστες του εγκλήματος υπάρχει μια πτυχή άγνωστη στους περισσότερους, που συνέδεε τον ίδιο τον αποθανόντα και το νομικό του γραφείο, με τον νομό μας και συγκεκριμένα με τον δήμο Παιονίας.

Και τούτο διότι ο τελευταίος του είχε αναθέσει πριν από λίγο χρονικό διάστημα την υπόθεση με την εγκατάσταση και λειτουργία διοδίων στο τμήμα της εθνικής οδού στα όρια του δήμου.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, είχε αρκετές επαφές μαζί του στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων γιά το ζήτημα.

Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι, ότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή, ένας οικογενειάρχης που άφησε πίσω του μία οικογένεια, καθώς οι υποθέσεις, όπως αυτή του δήμου Παιονίας θα διευθετηθούν από το νομικό γραφείο εκλιπόντα, το οποίο βεβαίως έστω και χωρίς τον δολοφονηθέντα θα συνεχίσει την πορεία του.