Η σχέση με τον δήμο Παιονίας

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

Συγκλονισμένη παρακολουθεί το τελευταίο διάστημα η ελληνική κοινή γνώμη την δολοφονία του γνωστού δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Και ενώ οι αστυνομικές αρχές προσπαθούν να εξιχνιάσουν το έγκλημα και να συλλάβουν τους δύο, αλλοδαπούς, κατά πάσα πιθανότητα, δράστες του εγκλήματος υπάρχει μια πτυχή άγνωστη στους περισσότερους, που συνέδεε τον ίδιο τον αποθανόντα και το νομικό του γραφείο, με τον νομό μας και συγκεκριμένα με τον δήμο Παιονίας.

Και τούτο διότι ο τελευταίος του είχε αναθέσει πριν από λίγο χρονικό διάστημα την υπόθεση με την εγκατάσταση και λειτουργία διοδίων στο τμήμα της εθνικής οδού στα όρια του δήμου.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε ο δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης, είχε αρκετές επαφές μαζί του στο πλαίσιο ανταλλαγής απόψεων γιά το ζήτημα.

Το δυστύχημα εν προκειμένω είναι, ότι χάθηκε μία ανθρώπινη ζωή, ένας οικογενειάρχης που άφησε πίσω του μία οικογένεια, καθώς οι υποθέσεις, όπως αυτή του δήμου Παιονίας θα διευθετηθούν από το νομικό γραφείο εκλιπόντα, το οποίο βεβαίως έστω και χωρίς τον δολοφονηθέντα θα συνεχίσει την πορεία του.

ΠΑΖΑΡΤΖΙΚΛΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ

Συγχαρητήρια γιά …συνάχι

«Από την ημέρα που ο δήμαρχος και οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας μου έδωσαν διαδοχικώς συγχαρητήρια γιά κάποιες παρεμβάσεις μου, είμαι συνεχώς …συναχωμένος», είπε, μιλώντας κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς Περισσότερα →

ΜΟΥΣΕΙΟ ΛΙΜΝΗΣ ΔΟΙΡΑΝΗΣ

Θετική κίνηση

Το μουσείο λίμνης Δοϊράνης είναι το πρώτο της περιοχής ευθύνης δήμου Κιλκίς, που απέκτησε κανονισμό λειτουργίας, ο οποίος εγκρίθηκε από τον δήμο, και λίαν προσεχώς αναμένεται η έγκρισή του και από την Περισσότερα →

Γράφει ο Γρηγόρης Κυριακού

Ακόμη… έρχονται

Δύο αξιοπρόσεκτα ερωτήματα έθεσε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς ο γραμματέας Κιλκίς της Δημοκρατικής Αριστεράς Γρηγόρης Κυριακού, με την ιδιότητα του «απλού πολίτη»: -Κατά πόσον ο δήμος σκοπεύει να Περισσότερα →

images

Το κουίζ της ημέρας

Ποιός σύμβουλος της αντιπολίτευσης του δήμου Κιλκίς ντύθηκε εισαγγελέας; Η απάντηση μετά τις Αποκριές.