Δείτε επίσης

Συνεπής στο «ραντεβού» του με τις επιτυχίες ο Κ.Χαμουρούδης

ΧΑΜΟΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Πιστός στο «ραντεβού» του με τα χρυσά μετάλλια ο παλαίμαχος πρωταθλητής του ΓΑΣ Κιλκίς Κώστας Χαμουρούδης, αναδείχτηκε και φέτος πανελληνιονίκης σε δύο αγωνίσματα της κατηγορίας Μ55, στο πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων αθλητών, οι αγώνες του οποίου διεξήχθησαν το σαββατοκύριακο 1 και 2.7.17 μέσα σε συνθήκες αφρικανικού καύσωνα, στο στάδιο Αλκαζάρ της Λάρισας.

Ο Χαμουρούδης επικράτησε τόσο στον ακοντισμό με καλύτερη βολή στα 39,60 μ (ακόντιο 700 γρ) , όσο και στο άλμα εις μήκος με επίδοση 4,94 μ. δείχνοντας έτοιμος να πρωταγωνιστήσει και αυτή τη χρονιά στο βαλκανικό πρωτάθλημα παλαιμάχων που θα διεξαχθεί το Σεπτέμβριο στη Στάρα Ζαγόρα της Βουλγαρίας , οπου θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον ακοντισμό, το μήκος , το άλμα εις ύψος και το επι κοντώ.
ΧΑΜΟΥΡΟΥΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
Ο πρωταθλητής μας είχε αναδειχθεί πρωταθλητής και στα “Καρπασίτεια” , δηλαδή στο εαρινό πρωτάθλημα παλαιμάχων στη Θεσσαλονίκη που φέτος ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του πρώην προέδρου του συνδέσμου παλαιμάχων αθλητών Γιάννη Καρπασίτη. Στους αγώνες αυτούς ο Χαμουρούδης είχε κερδίσει το χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό με 39,16 μ και στο άλμα σε μήκος με 5,16 μ.

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας του για τους βαλκανικούς αγώνες ο Χαμουρούδης έχει προγραμματίσει να αγωνιστεί στο πένταθλο ρίψεων στις 23.7.17 και στο πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθέτων αγωνισμάτων στις 26-27.8.17 και οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στην Αλεξανδρούπολη.