Σχολιασμός της 26ης αγωνιστικής της α1 κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

«Έπεσε» η «αυλαία» κανονικής περιόδου του πρωταθλήμτος α1 κατηγορίας. Ο ήδη πρώτος από την προτελευταία αγωνιστική ημέρα Αλέξανδρος Κιλκίς θα υποδεχθεί την δεύτερη ΑΕ Πολυκάστρου στον τελικό για την ανάδειξη του πρωταθλητή και την άνοδο στην γ΄εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Πολυκάστρου έφερε εντός έδρας ισοπαλία με το Δροσάτο, το οποίο θα αγωνισθεί εκτός έδρας με τον Επτάλοφο στον τελικό για την παραμονή.

Οι δύο τελικοι θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο 28.4.18, με ώρα έναρξης 4.30 το απόγευμα, καθώς προβλέπεται, εφ΄όσον χρειασθεί, η διαδικασία της παράτασης και των πέναλτυ.

Αν νικήσουν οι γηπεδούχοι, επιτυγχάνουν τον αντικειμενικό σκοπό, ο μεν Αλέξανδρος Κιλκίς της πρωτιάς και ανόδου δε ο Επτάλοφος της παραμονής. Αν επικρατήσουν οι φιλοξενούμενοι, θα διεξαχθούν επαναληπτικοί αγώνες σε ουδέτερες έδρες, με πρόβλεψη και πάλι τη διαδικασία της παράτασης και των πέναλτυ.

Από την ισοπαλία στον αγώνα ΑΕ Πολυκάστρου-Δροσάτου δεν κατάφερε να επωφεληθεί η Μ.Βρύση, φέρνοντας το ίδιο αποτέλεσμα στην Γουμένισσα, με επακόλουθο να μην εμπλακεί στην διαδικασία των κατατακτηρίων αγώνων για τίτλο και άνοδο, τόσο η ίδια, ως τρίτη, όσο και η Πλαγιά, η οποία την τελευταία ημέρα απλώς ισοβάθμισε μαζί της, με επίδειξη ισχύος στο Λεβεντοχώρι.

Το τελευταίο ισοβάθμισε με τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης, που έφερε ισοπαλία με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, και το Πάικο Γουμένισσας, με την τριπλή ισοβαθμία να το φέρνει κάτω και από τους δύο.

Ανώφελη η ισοπαλία του Αγίου Πέτρου στο Π.Αγιονέρι, καθώς δεν απέτρεψε τον υποβιβασμό του.

Αντιθέτως, η ισοπαλία του Ευρώπου στον Επτάλοφο του εξασφάλισε την κατ΄ευθείαν παραμονή, σε ισοβαθμία με το Π.Αγιονέρι, υποχρεώνοντας τον γηπεδούχο να διεκδικήσει πλέον την παραμονή από τον «τελικό» με το Δροσάτο.

Ο ουραγός Ά.Χαράλαμπος, που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του την περασμένη εβδομάδα, έμεινε η μόνη ομάδα με μονοψήφιο αριθμό βαθμών.

Σε ατομικό επίπεδο ξεχώρισε η τετραπλή επιτυχία του Ι.Ορφανίδη (Πλαγιάς), ενώ «αρχιεκτελεστής» κανονικής περιόδου ανεδείχθη ο Τομπατζίδης (ΠΑΟΚ Κρηστώνης).

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ένας ρόλος διαφορετικός

Την ημέρα νύχτα έχει κάνει ο Θέμης Ανθρακίδης, ώστε να έχει επαφές με τους πολίτες του Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώνεται […]

Ένας …«φανερός δείπνος»

Ολοένα και πληθαίνουν οι διεργασίες, συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ των προσώπων, που προέρχονται από τον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, και […]