Σχολιασμός της 18ης αγωνιστικής της Β κατηγορίας ΕΠΣΚ

Αθλητισμός /

Αποσπάσθηκε από τους διώκτες της η πρωτοπόρος της β΄κατηγορίας ομάδα των Καστανιών, μετά το «στραβοπάτημα» του Καμπάνη, με το οποίο ισοβάθμησε στην δεύτερη θέση το Γερακαριό, ενώ πίσω τους σε απόσταση «αναπνοής» ακολουθούν τα Μ.Λιβάδια, με την πέμπτη Τούμπα να παραμένει στο «παιχνίδι» διεκδίκησης θέσης στην πρώτη τετράδα, έχοντας έναν αγώνα λιγότερο από τις ομάδες, που την συγκροτούν. Βαθμολογικό κέρδος από όλες τις άλλες ομάδες είχαν Μουριές και Νίκη Ευκαρπίας.

Την έκπληξη της ημέρας στην β΄κατηγορία έκανε η ενδέκατη της κατάταξης Ξηρόβρυση, η οποία υποχρέωσε σε εντός έδρας ισοπαλία τον δεύτερο Καμπάνη, με επακόλουθο να ισοβαθμήσει μαζί του το Γερακαριό, (νίκη στον Βαπτιστή), να πλησιάσουν στον ένα βαθμό τα τέταρτα Μ.Λιβάδια (επικράτηση στο Ηλιόλουστο) και να αποσπασθούν ακόμη περισσότερο οι προπορευόμενες Καστανιές (νίκη επί της Μ.Στέρνας).

«Εντός βεληνεκούς», όσον αφορά στον στόχο της διεκδίκησης θέσης στην πρώτη τετράδα παρέμεινε η πέμπτη Τούμπα, που, μετά την προγραμματισμένη ανάπαυλά της, έχει έναν αγώνα λιγότερο από τις τέσσερις ομάδες, που βρίσκονται σήμερα σ΄αυτήν.

Κατά τα λοιπά οι μόνες που αποκόμισαν βαθμολογικό κέρδος ήταν οι Μουριές που «αναρριχήθηκαν» στην έκτη θέση, νικώντας εκτός έδρας την Κορωνούδα, και η Νίκη Ευκαρπίας με… την νίκη της επί του Βαλτοτοπίου, με το οποίο πλέον βρίσκεται σε ευνοϊκή ισοβαθμία.

Μετά το τέρμα, που σημείωσε ο Βαπτιστής στον αγώνα του με το Γερακαριό δεν υπάρχει πλέον ομάδα με μονοψήφιο αριθμό ενεργητικών τερμάτων.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα