Πανελλήνια και διεθνής διάκριση γιά την στυλίστρια Κατερίνα-Πηγή Δουτσιρέλη

Κοινωνία /

Ο διαγωνισμός στυλιστικής-κομμωτικής του ιταλικού περιοδικού «Εστέτικα» («Αισθητική») γιά κάθε χώρα επεφύλαξε μία ευχάριστη έκπληξη γιά τον νομό Κιλκίς.

Διότι από αυτόν, και συγκεκριμένα από το Πολύκαστρο κατάγεται η κομμώτρια-στυλίστρια Κατερίνα-Πηγή Δουτσιρέλη, που κατέλαβε μία θέση ανάμεσα στις δέκα καλύτερες της χώρας, που αναδείχθηκαν από αυτόν τον διαγωνισμό.

Η παρουσίαση της κορυφαίας δεκάδος του εν λόγω διΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΗΓΗ ΔΟΥΤΣΙΡΕΛΗαγωνισμού στην Ελλάδα πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στην Αθήνα, με συντονιστή τον πασίγνωστο «κομφερασιέ» Τάκη Ζαχαράτο, που ανακοίνωσε έκτο κατά σειράν το όνομα της Δουτσιρέλη.

Μεταξύ των συντελεστών της επιτυχίας της τα μοντέλα της Χρύσας Γρόση, Μάγδα Παπουλίδου και Σύλβια Τοντόροβα, η ψιμμυθιολόγος (μακιγιέζ) Ολγα Κρουκλίδου και ο φωτογράφος Παναγιώτης Καρούσος προς τους οποίους η διακριθείσα κομμώτρια-σΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΗΓΗ ΔΟΥΤΣΙΡΕΛΗτυλίστρια απένειμε δημόσια εύσημα, κάνοντας λόγο γιά «υπέροχη καλλιτεχνική συνεργασία».

Επόμενος «σταθμός» γιά την Κατερίνα-Πηγή Δουτσιρέλη και το «επιτελείο» της το Λονδίνο, όπου θα διεξαχθεί η δεύτερη φάση του διαγωνισμού του «Εστέτικα», με την παρουσίαση των δέκα πρώτων στην κατά χώρα κατάταξη, συμπεριλαμβανομένης της χώρας μας.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΗΓΗ ΔΟΥΤΣΙΡΕΛΗ
«Η δουλειά μου αναγνωρίζεται κατ’ αυτόν τον τρόπο σε πανελλήνιο και διεθνές επίπεδο και γι’ αυτό η χαρά μου είναι απερίγραπτη», δήλωσε περιχαρής η κ. Δουτσιρέλη.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ 2018-19

Α όμιλος 1η/8η αγωνιστική ημέρα Γρίβα-Ν.Αγιονέρι Τούμπα-Ηλιόλουστο Βαπτιστής-Μ.Λειβάδια Ν.Γυναικόκαστρο-Βαλτοτόπι 2η/9η αγωνιστική ημέρα Ν.Αγιονέρι-Τούμπα Ηλιόλουστο-Βαπτιστής Μ.Λειβάδια-Ν.Γυναικόκαστρο Βαλτοτόπι-Γρίβα 3η/10η αγωνιστική ημέρα Ηλιόλουστο-Ν.Αγιονέρι […]