Παύθηκε από υπεύθυνος Μεταναστευτικού της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ ο Θεόφιλος Τιρεκίδης

Πολιτική /

Αίσθηση προκάλεσε στον χώρο της ΝΔ, σε τοπικό επίπεδο, αλλά και γενικότερα στην κοινή γνώμη του νομού, η απόφαση του προέδρου της νομαρχιακής διοικούσας επιτροπής (ΝΟΔΕ) Κιλκίς του κυβερνώντος κόμματος Μηνά Παπαδόπουλου να παύσει από τα καθήκοντά του τον υπεύθυνο της ΝΟΔΕ επί του Προσφυγικού – Μεταναστευτικού Θεόφιλου Τιρεκίδη!

Και μάλιστα ελάχιστο διάστημα μετά το πανηγυρικό ορισμό του στο εν λόγω αξίωμα, με αναλόγου περιεχομένου ανακοίνωση.
Οπως έγινε γνωστό, ο κ. Τιρεκίδης ανήρτησε στην προσωπική ιστοσελίδα του δήλωσή του για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις.

Υστερα από αυτό, προέβη σε νέα διορθωτική ανάρτηση, η οποία, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, προκάλεσε την δυσαρέσκεια του προέδρου της ΝΟΔΕ Κιλκίς ΝΔ, ο οποίος ζήτησε από το στέλεχος του κόμματος να αφαιρέσει και τις δύο αναρτήσεις, προειδοποιώντας τον για παύση από τα καθήκοντά τους ως υπευθύνου της ΝΟΔΕ για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, σε μία πράξη χαρακτηριστικού πολιτικού εκβιασμού.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο κ. Τιρεκίδης αντέδρασε εντόνως στην εν λόγω παρέμβαση, επικαλούμενος την παρουσία του στο συνέδριο της ΝΔ, όπου διατυπώθηκαν και διαμορφώθηκαν θέσεις για το Προσφυγικό – Μεταναστευτικό, βάσει των οποίων «κινήθηκαν» οι αναρτήσεις του, ιδίως δε η δεύτερη.

Εν τέλει, ο κ. Παπαδόπουλος προχώρησε στην παύση του κ. Τιρεκίδη από τα προαναφερθέντα είτε για τον ουσιαστικό λόγο, που μπορεί να βρίσκεται πίσω από αυτήν την κίνηση, είτε για τον τρόπο, με τον οποίο προέβη σε αυτήν.

Και όπως αναφέρουν παρατηρητές των τεκταινομένων στον χώρο της ΝΔ, σε τοπικό επίπεδο, το θέμα… μάλλον «δεν έκλεισε σ’ αυτό το σημείο», οπότε… αναμένεται η συνέχεια!.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Αξίζουν ευσήμων

Ένας από τους μεγαλύτερους κινδύνους στο φαινόμενο της διασποράς του νέου κορωνοϊού είναι ο συνδεόμενος με αυτήν στους οίκους ευγηρίας […]