Ορκίσθηκε ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης (ΒΙΝΤΕΟ)

Ειδήσεις Video /

Ολοκληρώθηκε πριν λίγη ώρα η τελετή ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς των προέδρων τοπικών κοινοτήτων και των τοπικών κοινοτήτων, υπογράφοντας στην συνέχεια το σχετικό πρωτόκολλο εν οψει ανάληψης των καθηκόντων τους από την πρώτη Σεπτεμβρίου στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα του συνεδριακού κέντρου του δήμου Κιλκίς.

«Συγκλονιστική η παρουσία σας, όπως πάντα συγκινητική, δίνει πολλή δύναμη και ενθάρρυνση στη νέα μας δημοτική αρχή για να ξεκινήσουμε μαζί την δύσκολη αλλά και τόσο όμορφη συνάμα προσπάθεια να Πάμε Μπροστά την πόλη μας και τα χωριά μας!

Είμαστε αποφασισμένοι και να δουλέψουμε σκληρά και να πετύχουμε πολλά στο δήμο Κιλκίς με τη στήριξη και εμπιστοσύνη σας. Εύχομαι σε όλους τους δημοτικούς και κοινοτικούς συμβούλους μια δημιουργική και παραγωγική θητεία.»

Ανέφερε στη σύντομη ομιλία του ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης μετά την ορκωμοσία ενώ έκανε λόγω στις στοχεύσεις και στους τρόπους επίτευξής τους.

Μίλησε για συνεργασία, για διάλογο με τις δημοτικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης, για την αδήριτη ανάγκη να συνεννοηθούμε δίχως αστερίσκους και υποσημειώσεις και για συμπράξεις με ουσιαστικό περιεχόμενο.

Στην τελετή ορκωμοσίας χωροστάτησε ο μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκίσίου με το σύνολο των αιρετών να δίδουν τον προβλεπόμενο θρησκευτικό όρκο με εξαίρεση τους εκπροσώπους της ελάσσονος μειοψηφίας Γιάννη Φαχουρίδη, Τάκη Αγαθόπουλο, Αλέξανδρο Σεϊτανιώτη και Βασίλη Αϊβαζίδη οι οποίοι έδωσαν πολιτικό όρκο.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία μεταξύ άλλων ο υφυπουργός ψηφιακής διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών Γεώργιος Γεωργαντάς, οι δύο βουλευτές του νομού Κιλκίς, ο πρώην δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης, ο αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης, ο δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου και πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και ο νέος δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα