Στον συνδυασμό «Συμμετέχω» εντάχθηκε ο Μ.Μουταφτσής

Πολιτική /

Στον συνδυασμό «Συμμετέχω-Ο δήμος στα χέρια του πολίτη» του υποψηφίου δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Αγαθόπουλου, εντάχθηκε ο Μαυροδής Μουταφτσής.

Στην σχετική έγγραφη δήλωσή του ο κ. Μουταφτσής αναφέρει τα εξής:

«Ονομάζομαι Μαυροδής Μουταφτσής και κατάγομαι από το Ίσωμα του δήμου Κιλκίς. Είμαι πτυχιούχος του ΤΕΙ Λάρισας του τμήματος ηλεκτρολόγων μηχανικών τεχνολογικής εκπαίδευσης. Υπήρξα δασεργάτης και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του δασικού συνεταιρισμού Ισώματος μέχρι το 2012. Σήμερα το επάγγελμά μου είναι πυροσβέστης στην Πυροσβεστική Υπηρεσία του Κιλκίς. Είμαι έγγαμος και έχω δύο κόρες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε αυτοδιοικητικές εκλογές και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά είναι διαρκές, με διάθεση να προσφέρω και εγώ με τις μικρές μου δυνάμεις ότι καλύτερο στους συνδημότες μου και στον τόπο όπου ζούμε και εργαζόμαστε.

Επέλεξα να συνεργαστώ με τον επικεφαλής του συνδυασμού «Συμμετέχω – Ο Δήμος Κιλκίς στα χέρια του πολίτη» Δημήτρη Αγαθόπουλο, έναν άνθρωπο που έχει προσφέρει ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του κατά καιρούς στα δρώμενα του νομού και του δήμου μας.

Με την σοβαρότητα που τον διακρίνει και την πείρα του μπορεί να κάνει την διαφορά για έναν καλύτερο δήμο, που την έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο τόπος».

Περισσότερα

Τοπική Κακοδιοίκηση

Γράφει ο Χριστόφορος Τουτουντζίδης* Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι οπότε κυριάρχησε ο λαϊκισμός, που συνεπάγεται την διχόνοια, το Έθνος βγήκε πολλαπλά […]

Δείτε ακόμα

Προμήνυμα… «μεγάλου σεισμού»;

Κάτι… «περίεργοι παλμοί» εμφανίσθηκαν στον «σεισμογράφο», τον τοποθετημένο στο «έδαφος»… του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς», του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη Τσαντάκη. […]