Η Λ.Φρόση στην διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Κιλκίς

Εκπαίδευση /

Mε απόφαση της προϊσταμένης της γενικής διεύθυνσης εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του υπουργείου Παιδείας, τα ονόματα των νέων διευθυντών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στο νομό Κιλκίς διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης παραμένει ο Σωτήρης Μαρκάδας, ενώ στη διεύθυνση δευτεροβάθμιας στη θέση του Θεόδωρου Χριστοφορίδη τοποθετείται η Λαμπρινή Φρόση.

Η Λαμπρινή-Λίνα Φρόση γεννήθηκε στο Αγρίνιο. Είναι εκπαιδευτικός και ψυχολόγος. Πτυχιούχος του τμήματος Φιλοσοφίας Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας του Α.Π.Θ., με ειδίκευση στην ψυχολογία και την παιδαγωγική.

Έχει διδάξει σε σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Έχει συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκά προγράμματα ως ερευνήτρια και ως επιμορφώτρια εκπαιδευτικών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν τη μελέτη του παράγοντα φύλο στις απόψεις και πρακτικές των εκπαιδευτικών, τη διαμόρφωση και εφαρμογή μεθόδων εκπαίδευσης εκπαιδευτικών σε θέματα φύλου και το σχεδιασμό παρεμβατικών δράσεων στην εκπαίδευση. Άρθρα της έχουν δημοσιευτεί σε βιβλία, επιστημονικές επετηρίδες και περιοδικά. Ζει στη Θεσσαλονίκη.

Με την ίδια απόφαση, ο Κιλκισιώτης γυμναστής και διευθυντής του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς Αθανάσιος Αλατζόγλου τοποθετείται διευθυντής στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση Ημαθίας.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα