Ο Κ.Μεμετζής συμπαρατάσσεται ξανά με τον Χ.Γκουντενούδη

Πολιτική /

Ο συνδυασμός «Παιονία Ισχυρή» του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου Χρήστου Γκουντενούδη ανακοίνωσε την εκ νέου συμπαράταξη με τον νυν αντιδήμαρχο καθαριότητας, φωτισμού, ανακύκλησης και πρασίνου Κώστα Μεμετζή, και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην ΔΕ Ευρωπού.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται τα εξής:

«Ο δημοτικός σύμβουλος Παιονίας Κώστας Μεμετζής, γνωστός για τη μεγάλη του διαδρομή στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, με εμπειρία και σημαντική προσφορά στον τόπο μας, θα δώσει εκ νέου τον καλό αγώνα με τον δήμαρχο Χρήστο Γκουντενούδη, με την υποψηφιότητά του στην Δ.Ε. Ευρωπού.

Αγαπά τον τόπο του και τους συμπολίτες του και βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους σε κάθε στιγμή, με λύσεις στα προβλήματά τους και με θετικό πρόσημο στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και την ανάπτυξη του δήμου Παιονίας.

Από 22 χρονών συμμετέχει στην τοπική αυτοδιοίκηση, με την εκλογή του στην κοινότητα Ευρωπού, το 1988, και έχοντας την εμπιστοσύνη των συμπολιτών του μετράει 12 χρόνια θητείας στο δημοτικό συμβουλίου του πρώην δήμου Ευρωπού, το οποίο υπηρέτησε και ως πρόεδρος για 6 χρόνια και μία θητεία στο δημοτικό συμβούλιο Παιονίας. Άσκησε επιτυχώς τα καθήκοντα του αντιδήμαρχου καθαριότητας, φωτισμού, ανακύκλωσης και πρασίνου ενώ σήμερα είναι υπεύθυνος Μεταναστευτικού του δήμου (από το 2015) και εντεταλμένος σύμβουλος Δ.Ε. Ευρωπού. Είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΦΟΣΔΑ και του Δ.Σ. του επιμελητηρίου Κιλκίς.

Χρήσιμος, αποτελεσματικός και εργατικός ο Κώστας Μεμετζής, σύζυγος και πατέρας δύο παιδιών, συνεχίζει την συνεργασία του με τον Χρήστο Γκουντενούδη, τον οποίο εμπιστεύεται απόλυτα, για να κάνει την Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, με την διαβεβαίωση ότι θα είναι συνέχεια κοντά στους συμπολίτες του, γιατί οι ίδιοι του δίνουν αυτή τη δύναμη».

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Είναι η εποχή του

Και μπορεί τα αλώνια να ξεκίνησαν, όμως φαίνεται πώς μια “αλωνιστική μηχανή” θερίζει όλο το νομό. Έτσι χαρακτήρισαν κάποιοι τον […]

Πολύ …«φτωχότερο»

Γίνεται ψηφοδέλτιο νομού Κιλκίς του ΚΙΝΑΛ χωρίς τον Θέμη τον Ανθρακίδη του Θόδωρου, τον οικονομολόγο και νομικό; Γίνεται. Αλλά …πολύ […]