Επιτυχία σημείωσε η κοινή ημερίδα κλασικού αθλητισμού ΓΑΣΚ-Αίαντος

Αθλητισμός /

Ημερίδα κλασικού αθλητισμού εκπαιδευτικού χαρακτήρα για αθλητές και αθλήτριες των κατηγοριών παμπαίδων α-παγκορασίδων α’, παμπαίδων β’-παγκορασίδων β’, μικρών παμπαίδων-μικρών παγκορασίδων και πολύ μικρών παμπαίδων-πολύ μικρών παγκορασίδων συνδιοργάνωσαν ΓΑΣ Κιλκίς και Αίας Κιλκίς με την συμμετοχή και του ΑΟ Γουμένισσας.

Οι αγώνες διεξήχθησαν το Σάββατο 18.5.19 στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς με την συμμετοχή πολύ μεγάλου αριθμού αθλητών και αθλητριών των προαναφερθείσων κατηγοριών, προερχομένων από τα τμήματα υποδομής των ανωτέρω συλλόγων.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται μεταξύ άλλων και τα εξής:

Τα παιδιά της κατηγορίας μίνι αγωνίστηκαν-έπαιξαν με τη μέθοδο kids athletics ενώ για τις μεγαλύτερες κατηγορίες το πρόγραμμα περιελάμβανε αγωνίσματα ταχύτητας, άλματος εις μήκος, ρίψεις καθώς και ημιαντοχής.

Η συμμετοχή υπήρξε μεγάλη καθώς και η συμμετοχή του κοινού που παρακολούθησε από την κερκίδα τις προσπάθειες των νεαρών αθλητών.

Βραβεύτηκαν όλα τα παιδιά που κατέλαβαν θέση στην εξάδα κάθε αγωνίσματος με δίπλωμα ενώ στην τριάδα απονεμήθηκαν και μετάλλια. Στην καρηγορία μίνι μοιράστηκαν διπλώματα συμμετοχής σε όλα τα παιδιά.

Ο στόχος των δύο συλλόγων ήταν να νιώσουν τα παιδιά των ακαδημιών τη χαρά της συμμετοχής σε αγώνες και του συναγωνισμού με τους συναθλητές τους καθώς και να ξεφύγουν από την μονοτονία των προπονήσεων.

Ο στόχος αυτός επιτεύχθηκε αφού όλα τα παιδιά έμειναν ικανοποιημένα χάρη στην άψογη συνεργασία των προπονητών των δύο συλλόγων οι οποίοι ανέλαβαν την οργάνωση των αγώνων ενώ είχαν και τον ρόλο των κριτών με την βοήθεια και κάποιων γονέων.

Η προπονητική αυτή ημερίδα έληξε με τις βραβεύσεις και με τα παιδιά και των τριών συλλόγων να χαιρετάνε τους γονείς τους στην κερκίδα αγκαλιασμένα δείχνοντας την επιτυχία της διοργάνωσης.

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Γιορτινή ατμόσφαιρα

«Γιορτινή ατμόσφαιρα» διαπίστωσαν οι ιθύνοντες του δήμου όσον αφορά στην πρώτη ημέρα της εμποροπανηγύρεως του Κιλκίς. Αν το «γιορτινός» είναι […]