Ποιός ήταν… ο «Ιούδας»

Κιλκισιώτικες κουβεντούλες /

Με ένα αμήχανο χαμόγελο δέχθηκε ο Αλίρης το γεγονός, ότι υπήρξε ο μοναδικός που εξελέγη με 25 ψήφους αντί των 26, με τις οποίες εξελέγησαν όλοι οι υπόλοιποι σε προεδρείο και επιτροπές ως αναπληρωματικό μέλος της επιτροπής ποιότητας ζωής.
Τώρα γιά το ποιός ήταν… ο «Ιούδας» του αυτοδιοικητικού δείπνου, μάλλον θα χρειασθεί να περιμένουμε τον «απαγχονισμό» του!

Πρωτοφανής ομοθυμία

Πρωτοφανές κλίμα ομοθυμίας και ολοψυχίας επικράτησε ουσιαστικώς στις δημαιρεσίες του δήμου Παιονίας με σχεδόν τους πάντες (μοναδική εξαίρεση ο Αλίρης, που έχασε …μία), ενώ εκλεγόταν με το σύνολο των ψήφων!
Η αλήθεια είναι, ότι τόσο το προεκλογικό κλίμα όσο και το γεγονός, ότι ο αριθμός των μειοψηφιών είναι μόλις δύο, αλλά και η «κουλτούρα» τους λόγω εμπειρίας των στην αυτοδιοίκηση, μας είχε προϊδεάσει γιά το τί θα συνέβαινε και σε ένα βαθμό το αναμέναμε κάτι τέτοιο.
Όπως αναμένουμε, ότι σύντομα θα τελειώσει «ο μήνας του μέλιτος» και θα αρχίσει η «γκρίνια του έγγαμου βίου».
Όχι τίποτε άλλο, αλλά «να μην χάσει και η στήλη το ψωμί της»!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Περισσότερα

Χρήζει δημόσιας απάντησης

«Η ποιότητα ζωής» σε ένα δήμο καταδεικνύεται και από τον τρόπο, με τον οποίο αντιμετωπίζουμε τα αδέσποτα ζώα. Το τελευταίο […]

ΚΛΕΙΣΤΟ ΑΜΠΕΛΟΦΥΤΟ ΚΥΔΩΝΙΑ

Μνήμες που ενώνουν

Να τιμά την επέτειο του ολοκαυτώματος των τριών Κρουσοχωρίων (Μουσγαλή, Μουρσαλή, Κοτσολάρ-Αμπελόφυτο, Κυδωνιές, Κλειστό), στις 25 Οκτωβρίου 1941, ως «ημέρα […]

Δείτε ακόμα