Επιτυχής χαρακτηρίζεται η παρουσία του επιμελητηρίου Κιλκίς στην ΔΕΘ

Οικονομία /

Επιτυχής χαρακτηρίζεται από τους ιθύνοντες του η παρουσία του εμπορικού και βιομηχανικού επιμελητηρίου Κιλκίς στην φετινή 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Στο σχετικό ενημερωτικό δελτίο αναφέρονται, μεταξύ άλλων, και τα εξής:

«Το επιμελητήριο Κιλκίς στο πλαίσιο των συνεχών πρωτοβουλιών του για την ανάδειξη, την προώθηση και ανάπτυξη της εξωστρέφειας και προβολής των τοπικών επιχειρήσεων, συμμετέσχε στην 84η Δ.Ε.Θ. (περίπτερο 3 σταντ 11, 93 τ.μ.), η οποία πραγματοποιήθηκε φέτος από τις 7 έως τις 15 Σεπτεμβρίου, με τις παρακάτω επιχειρήσεις:

ΓΚΟΥΛΕΤΣΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ : Καθαριστικά AXION

«ΚΤΗΜΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ» : Χυμοί

ΛΕΠΙΔΟΥ ΟΛΓΑ : Επαγγελματικός Εξοπλισμός

ΜΑΡΓΑΡΙΤΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ & ΚΩΝ/ΝΟΣ Ο.Ε. : Είδη ζαχαροπλαστικής

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΛΓΑ : Χειροποίητα κοσμήματα

ΠΕΓΚΛΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ : Υλικά καθαρισμού

Π. ΠΕΤΡΙΔΗΣ – Χ. ΠΕΤΡΙΔΗΣ Ο.Ε. : Σχεδιασμός και ανάπτυξης τεχνολογιών

«ΡΑΓΙΑΝ» Α.Ε. : Παραδοσιακά προϊόντα

ΤΣΙΟΥΚΑ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ : Τυροκομείο

Οι ανωτέρω, με κατάλληλη προετοιμασία και οργάνωση, παρουσίασαν μιάν άψογη εικόνα συγκεντρώνοντας τα βλέμματα και το ενδιαφέρον Ελλήνων και ξένων επισκεπτών.

Ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κιλκίς Χρήστος Χατζημλάδης, τόνισε μεταξύ άλλων ότι : «Η 84η Δ.Ε.Θ. αποτέλεσε πρόκληση για εξωστρέφεια και παρουσίαση της επιχειρηματικής δραστηριότητας που τολμά σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς για την οικονομία μας, να αγωνίζεται και να δημιουργεί.

Το επιμελητήριό μας είναι σταθερά στρατευμένο στην ενεργό στήριξη της μικρομεσαίας επιχείρησης, αξιοποιώντας κάθε ευκαιρία προς αυτή την κατεύθυνση και ενισχύοντας τις δράσεις ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας.»

Περισσότερα
Δείτε ακόμα

Ευχή να «τα βρουν»

Κοντεύει να «στοιχειώσει» η υπόθεση παραχώρησης των κτιρίου του πρώην αστυνομικού τμήματος Αξιούπολης στον δήμο Παιονίας. Μία παραχώρηση, γιά την […]

Όλα.. «εις διπλούν»

Ανεξαρτητοποιήσεις δύο (Βαφειάδης, Γιαρήμαγας, αμφότεροι δημοτικοί σύμβουλοι), παραιτήσεις δυο (Μοσχοτόγλου από την επιτροπή ισότητας, Ζώτος από την κοινωφελή δημοτική επιχείρηση). […]